reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
Myśmy wczoraj niewytrzymali i się dopadliśmy:tak: i było PINGA PONGA czy jak to tam szło :-p I musze powiedzieć że było całkiem sympatycznie:-) nic niebolało :no: tylko jakoś tak dziwnie że w pewnym momęcie zaczeliśmy się śmiać na cały głos(mało dzieci niepobudziliśmy:zawstydzona/y: bo niedaj że tak dawni się niekochaliśmy to nadodatek pierwszy raz w gumce:tak: :cool2: i właśnie ta gumka najmniej mi się podobała:baffled: No ale cóż wizyta dopiero 8 marca i niechce brać żadnych hormonów puki karmie mała piersią:no: bo tyje po każdych z nich, wole po karmieniu wrucić do swoich talbetek:tak: więc póki co narazie tylko w gumkach bo niechciemy trzeciego dziecka:no: bynajmniej nie teraz może za 10 lat:confused: ;-)

To widzę,że już między Wami wszystko oki:-)bo skoro było pingo-pongo:cool2:;-):-DHm a między nami jest tak niezbyt, tzn nie,żebyśmy jakoś bardzo się pokłóciili...no wczoraj trochę się pokłóciliśmy co nam się rzadko zdarza i jest jakoś tak ozięble i mamy problem dogadać ze sobą.Jak się Natalka urodziła to było między nami dobrze a nawet bardzo...A teraz chyba przeżywamy jakiś mały kryzysik:nerd:;-)no bo co dwójka dzieci to nie jedno...:dry:

Jeszcze wracając do antykoncepcji...Plastrów nie można jak mi się wydawało jak się karmi więc zostają zastrzyki, Mirene, Cerazette do wyboru..wszystkie maja hormony,więc kto ma skłonność to po wszystkich może przyczytyć:dry:ja chyba jednak zdecyduję się na zastrzyk na próbę,po tabletkach nie tyłam nigdy to może po tym też nie przytyję.Znam dziewczynę,która dobrze akurat toleruje..

u mnie wczoraj tez była szansa na cudowny seksik (bo tak się zapowiadało ) , ale niestety zapomnieliśmy o zabezpieczeniu.....i znowu NIC:-(

MYSMY TEZ FAJNIE NOC WCZORAJ SPEDZILI:-) NO I PO OSTATNIEJ WIZYCIE U GINKI DOSTALAM TABLETKI OBYM TYLKO NIE TYLA:no: A NO I WSZYSTKO WPORZADKU LADNIE SIE ZAGOILO:-)

Ja dostałam zastrzyk i miałam wczoraj większy apetyt teraz moge zwalić,że to wina zastrzyku:confused::-Dale tak naprawdę wiem,że z powietrza się nie tyje:dry::-p

reklama
Do góry