reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

reklama
My już po pinga pinga:-D!! Nie wytrzymaliśmy wczoraj, Nadia spała do 1 więc skorzystaliśmy z okazji i chcieliśmy się trochę poprzytulać a wyszło coś więcej, ale fajnie było nic nie bolało. Tylko tak trochę luźniej jest. Dziewczyny które rodziły drugi raz mam do was pytanie czy tak luźniej już zostanie???
Elma u mnie tym razem też było luźniej i nie wiem czy tak już zostanie:szok:"po" Natalce haha było wydaje mi się ciaśniej niż wcześniej może mnie też zszyli:laugh2:

NO wejscie wejscie:tak: :tak: :laugh2: a w srodku Pawel twierdzil ze jest bez zmian;-) a teraz to nie wiem jak bedzie:-p
Elma poza tym jestes krótko po porodzie wiec mzoe potrzeba jeszcze troszke czasu bu tam wszystko sie unormowalo:tak:

haaaa a u mnie waleczekpo zszyciu prawie sie calkiem juz rozszedl:DDDD gorzej ze w przeciwienstwie do was mnie zbytnio do sexu nie ciagnie... jakos tak dziwnie

Aniay nie martw sie mnie etz nie ciagnelo za pierwszym razem ....a jak juz sprobowalismy i okazalo sie ze mnie potwornie bolalo to potem nawet nie myslalam o seksie, a poza tym podejrzewam ze twoje zamartwianie sie o malenstwo wplywa na twoje chciejstwo :tak: a raczej na " niechciejstwo";-)

Ja dostałam w prezencie na Walentynki sexowną koszulkę razem ze stringami ;-) Oczywiście musiałam ją zaprezentować na sobie i na tej prezentacji oczywiście się nie skończyło ;-):-D:laugh2: Całe szczęście, że synek nam nie przerywał ;-)

reklama
Karlam, każda z nas po cesarce nie powinna zajśc w ciąże w ciągu 2 lat. No, ale nie wyobrażam sobie 2 lat bez pinga-pinga:-D . Karmisz piersią, bierzesz pigułki.. bardziej zabezpieczyc się nie możesz - no - chyba, ze całkowita absytnencja. no, ale to z kolei nie służy zdrowotności :-D szczególnie malżeńskiej:tak:
My też jeszcze nic, bo nie byłam u lekarza i nie wiem czy wszystko w porządku, a czasem mnie jeszcze pobolewa w okolicach szwa (ale nie na zewnątrz tylko jakby wewnątrz) - szczególnie np. gdy wciągam po schodach wózek. Wizytę mam 5 marca i pewnie u mnie tez skonczy się na Cerazette. Zresztą.. mój mąż ma teraz play offy (najważniejsze mecze w sezonie) więc stosuję się do przykazań ich trenera - tylko o meczach mają myśleć a nie zadne pinga-pinga! :-D
Ale jak go już dopadnę.. a on mnie... :-D to pójdą wióry ;-)

Do góry