reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
My już po pinga pinga:-D!! Nie wytrzymaliśmy wczoraj, Nadia spała do 1 więc skorzystaliśmy z okazji i chcieliśmy się trochę poprzytulać a wyszło coś więcej, ale fajnie było nic nie bolało. Tylko tak trochę luźniej jest. Dziewczyny które rodziły drugi raz mam do was pytanie czy tak luźniej już zostanie???
Elma u mnie tym razem też było luźniej i nie wiem czy tak już zostanie:szok:"po" Natalce haha było wydaje mi się ciaśniej niż wcześniej może mnie też zszyli:laugh2:

NO wejscie wejscie:tak: :tak: :laugh2: a w srodku Pawel twierdzil ze jest bez zmian;-) a teraz to nie wiem jak bedzie:-p
Elma poza tym jestes krótko po porodzie wiec mzoe potrzeba jeszcze troszke czasu bu tam wszystko sie unormowalo:tak:

haaaa a u mnie waleczekpo zszyciu prawie sie calkiem juz rozszedl:DDDD gorzej ze w przeciwienstwie do was mnie zbytnio do sexu nie ciagnie... jakos tak dziwnie

Aniay nie martw sie mnie etz nie ciagnelo za pierwszym razem ....a jak juz sprobowalismy i okazalo sie ze mnie potwornie bolalo to potem nawet nie myslalam o seksie, a poza tym podejrzewam ze twoje zamartwianie sie o malenstwo wplywa na twoje chciejstwo :tak: a raczej na " niechciejstwo";-)

Ja dostałam w prezencie na Walentynki sexowną koszulkę razem ze stringami ;-) Oczywiście musiałam ją zaprezentować na sobie i na tej prezentacji oczywiście się nie skończyło ;-):-D:laugh2: Całe szczęście, że synek nam nie przerywał ;-)

reklama
Karlam, każda z nas po cesarce nie powinna zajśc w ciąże w ciągu 2 lat. No, ale nie wyobrażam sobie 2 lat bez pinga-pinga:-D . Karmisz piersią, bierzesz pigułki.. bardziej zabezpieczyc się nie możesz - no - chyba, ze całkowita absytnencja. no, ale to z kolei nie służy zdrowotności :-D szczególnie malżeńskiej:tak:
My też jeszcze nic, bo nie byłam u lekarza i nie wiem czy wszystko w porządku, a czasem mnie jeszcze pobolewa w okolicach szwa (ale nie na zewnątrz tylko jakby wewnątrz) - szczególnie np. gdy wciągam po schodach wózek. Wizytę mam 5 marca i pewnie u mnie tez skonczy się na Cerazette. Zresztą.. mój mąż ma teraz play offy (najważniejsze mecze w sezonie) więc stosuję się do przykazań ich trenera - tylko o meczach mają myśleć a nie zadne pinga-pinga! :-D
Ale jak go już dopadnę.. a on mnie... :-D to pójdą wióry ;-)

Do góry