reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

Karlam ...... to mega minus wkoło "dobre rady" :wściekła/y: jak nie przestaną to ci jeszcze instynkt macieżyński zaniknie ;-)
A nie możecie sobie wstawić zamka do pokoju :dry: :confused: :tak:

reklama
O kurcze to faktycznie bym się wściekła:wściekła/y::wściekła/y:nie cierpię jak ktoś mi udziela dobrych rad :-D:-D;-)Ale to są Twoi rodzice,więc nie musisz się tak bardzo gryźć w język i może powiedz im spokojnie,ze i tak zrobisz po swojemu..

Karlam właśnie udzieliłam Ci kolejnej dobrej rady,których masz już po dziurki w nosie:dry:;-)

karlam współczuję bardzo.Ja też nie znosze tych dobrytch rad.:tak:
Przez trzy tyg. była u nas moja mama i bardzo mi pomogła. :tak:
najlepiej chyba mieszka oddzielnie i miec pomoc od czaus do czasu i to taka, która rozumie, że to Twoje życie i należy je szanowac.

życze powodzenia i cierpliwości.

ale jutro przyjeżdża teściowa:baffled: dziewczyny jestem przerażona.:szok: bo pewnie będzie mnóstwo gadania... a ona za mną nie przepada:no: z wzajemnościa zreszta:-p

MariaOla zamek nie wchodzi w gre bo to i tak male mieszkanie i chyba bym zrobila przykrosc rodzicom, wtracaja sie to fakt ale jak im przygadam to sie zamykaja tylko wiadomo atmosfera jest naelektryzowana :-(

Skakanka Wasze rady sa dla mnie bardzo cenne bo sa ze tak powiem na czasie :-)

Karlam rozumiem co masz na mysli,ale wierz mi ja tez mam przerabane bo rodzinka mieszka 1000km ode mnie .co ja bym dala zeby ktos mi obiad ugotowal ,posprzatal,i towarzystwa dotrzymal:zawstydzona/y:
Adam calymi dniami pracuje i ja sama jak ten palec:zawstydzona/y:,naszczescie teraz jest u mnie mama 2 tygodnie,i tesciowa potem wpadnie na tydzien to se troche relaksu zafunduje:tak:

Karlam rozumiem co masz na mysli,ale wierz mi ja tez mam przerabane bo rodzinka mieszka 1000km ode mnie .co ja bym dala zeby ktos mi obiad ugotowal ,posprzatal,i towarzystwa dotrzymal:zawstydzona/y:
Adam calymi dniami pracuje i ja sama jak ten palec:zawstydzona/y:,naszczescie teraz jest u mnie mama 2 tygodnie,i tesciowa potem wpadnie na tydzien to se troche relaksu zafunduje:tak:

Ja mam podobnie. Chyba wpadnę w depresje. Nie mam czasu nawet na posiedzenie na tym forum...w ciąży to było super...teraz to siedze w domu sama z dzieckiem...mama była 4 dni...narazie nie może wpaść do mnie. Mąż pracuje całymi dniami. A ja dostaję pierdolca sama z małym wrzaskunem....czasem nie mogę sie nawet wysikać, ubrać nie mówiąc o gotowaniu obiadu...

Ale chciałam się pochwalić , iż gienkolog zabronił mi seksu!!!:no:
Mam czekac jeszcze 2 tyg. Ponoc po vacum dłużej się może goić....
jest mi po prostu smutno :-(....cholera boję się o swoją cipkę-jakaś taka duża dziurka się zrobiła....mam złe przeczucia...:-:)-:)-:)-(

@Kamilala1, nie przejmuj sie i mysl pozytywnie. Cipeczka sie unormuje, zreszta zawsze mozesz zmienic pozycje, wazne aby Twoj mezczyzna nie wyczul Twoich obaw. Badz sexy i sie nie martw.

PZDR

Kamilala nie narzekaj:tak: Ja mam dwa " wrzaskuny " w domu i jakoś daje z nimi rade . Więc uszy do góry i trochę więcej optymizmu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
No i obiad mam ugotowany , pranie robie co dwa dni:-p i nawet mam czas sie wymalować i posiedzieć choć trochę na forum i gg:laugh2::laugh2::laugh2:

A teraz w tak zwanym " międzyczasie " robie mojemu mężowi smalec ze skwarkami i cebulka i jabłuszkiem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jakoś muszę mu wynagrodzić to cierpliwe czekanie na " dobre czasy ";-):-p

Do góry