reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

A nasza córcia darła się całą noc! A teraz w dzień nie idzie jej obudzić już nie wiem co mam robić bo jak ją przestawić skoro w dzień nie daje się obudzić:sick::no:. I nici były z pinga pinga :no:a do tego mąż kupił mi na Walentynki śliczną koszulkę nocną.

reklama
U nas walentynki super dostalam przesliczny komplet bielizny od meza:tak: wiec w podziece popracowalam troszke nad nim;-) ze tak powiem zrobilismy sobie " francuski " wieczor ;-) a no i kupilam mu przepyszne czekoladki, ktore sama zjadlam:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Roch się darł pół nocy:baffled: i nici były z przytulania:no:
I wiecie co dzis taka babka z poradni powiedziała, że to całkiem normalne, e on nie spi do 1 nad ranem.:szok: i tak będzie:baffled: . ja chyba oszaleję:sick: :baffled:

Kasiulka .... musisz zmienić strefę czasową ;-)

Ela, Skakanka, Elma .... jeszcze się uda, a Walentynki i tak sa przereklamowane ;-)

Kasiulka .... musisz zmienić strefę czasową ;-)

Ela, Skakanka, Elma .... jeszcze się uda, a Walentynki i tak sa przereklamowane ;-)

Pal licho walentynki ja bym w końcu po 2 tygodniach chciała przespać w nocy chociaż 6 godzin (z przerwami na karmienie), kompletna załamka.:sick: Jak tak dalej pójdzie to się wykończe. Czy tylko moje dziecko nie śpi w nocy (wcale)???

Elma - moje wcale nie spi w dzien. Czasem nie wiem co gorsze.

A ze mnie wciaz leci jakies swinstwo. I w środku mnie od czasu do czasu pobolewa. Sczegolnie w miejscu nacięcia podczas cesarki (mam tam takie zgrubienie:eek: ). I w zwiazku z tym, ze wizyte mam dopiero 5 marca to poki co nici... :no: a się chce....

reklama
My już po pinga pinga:-D!! Nie wytrzymaliśmy wczoraj, Nadia spała do 1 więc skorzystaliśmy z okazji i chcieliśmy się trochę poprzytulać a wyszło coś więcej, ale fajnie było nic nie bolało. Tylko tak trochę luźniej jest. Dziewczyny które rodziły drugi raz mam do was pytanie czy tak luźniej już zostanie???

Do góry