reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

A nasza córcia darła się całą noc! A teraz w dzień nie idzie jej obudzić już nie wiem co mam robić bo jak ją przestawić skoro w dzień nie daje się obudzić:sick::no:. I nici były z pinga pinga :no:a do tego mąż kupił mi na Walentynki śliczną koszulkę nocną.

reklama
U nas walentynki super dostalam przesliczny komplet bielizny od meza:tak: wiec w podziece popracowalam troszke nad nim;-) ze tak powiem zrobilismy sobie " francuski " wieczor ;-) a no i kupilam mu przepyszne czekoladki, ktore sama zjadlam:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Roch się darł pół nocy:baffled: i nici były z przytulania:no:
I wiecie co dzis taka babka z poradni powiedziała, że to całkiem normalne, e on nie spi do 1 nad ranem.:szok: i tak będzie:baffled: . ja chyba oszaleję:sick: :baffled:

Kasiulka .... musisz zmienić strefę czasową ;-)

Ela, Skakanka, Elma .... jeszcze się uda, a Walentynki i tak sa przereklamowane ;-)

Kasiulka .... musisz zmienić strefę czasową ;-)

Ela, Skakanka, Elma .... jeszcze się uda, a Walentynki i tak sa przereklamowane ;-)

Pal licho walentynki ja bym w końcu po 2 tygodniach chciała przespać w nocy chociaż 6 godzin (z przerwami na karmienie), kompletna załamka.:sick: Jak tak dalej pójdzie to się wykończe. Czy tylko moje dziecko nie śpi w nocy (wcale)???

Elma - moje wcale nie spi w dzien. Czasem nie wiem co gorsze.

A ze mnie wciaz leci jakies swinstwo. I w środku mnie od czasu do czasu pobolewa. Sczegolnie w miejscu nacięcia podczas cesarki (mam tam takie zgrubienie:eek: ). I w zwiazku z tym, ze wizyte mam dopiero 5 marca to poki co nici... :no: a się chce....

reklama
My już po pinga pinga:-D!! Nie wytrzymaliśmy wczoraj, Nadia spała do 1 więc skorzystaliśmy z okazji i chcieliśmy się trochę poprzytulać a wyszło coś więcej, ale fajnie było nic nie bolało. Tylko tak trochę luźniej jest. Dziewczyny które rodziły drugi raz mam do was pytanie czy tak luźniej już zostanie???

Do góry