reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
ja zawsze chciałam dwójkę dzieci, ale mąż się na drugie nie zgodzi tak łatwo ..... z jednym się nabiadoliłam dwa lata, a drugie to będzie cud lub przypadek :dry:
Jarek jest ekonomistą i przelicza dzieci na mamonę, a tu bilansu nie będzie nigdy :nerd:

Hahahah MariaOla to pozostaje ci jedynie robic dziurki w gumkach tak jak kiedys babcie w kioskach robily :laugh2: :laugh2: :laugh2: ooooo albo przekonywac meza ze karmienie piersia zapobiega ciazy:-p ;-)

Jakbym Jarka nie przekonała do starań o Jeremiego to teściowa chciała wpaść porobić te dziurki :-)

MariaOla fakt, dziecko to duży wydatek, ale przekonaj męża, że z drugim jest już łatwiej - te same ciuszki, wózki, foteliki, nawet książki w szkole może się powtórzą. :tak:

Abejka ...... buaaahaahaa :-D

A wczoraj Jeremi zrobił nam Walentynki i przespał cały wieczór i noc, oczywiście z przerwami na żarełko. Pozwoliła nam to na spokojne pinga pinga w latexowym kubraczku ;-) Grejt .... chcę więcej :tak: :tak: :tak:

MariaOla, ale wam super :tak: :zawstydzona/y:
nasz młody wczoraj usnął o 1 w nocy dopiero i mama na widok poduszki tez usnęła. a miało byc tak pięknie i romantycznie:zawstydzona/y:
i na dodatek w nocy podplamiłam żywoczerwoną krwią:szok:

reklama
U mnie też nici z pinga pinga:wściekła/y:chyba już z tydzień nie ma kiedy, bo jedna zasypia a druga właśnie o tej porze zaczyna dawać czadu:wściekła/y:rozpad pożycia małżeńskiego

Do góry