reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

Ja w sumie nie moge bo mi sie spojenie rozeszło. Ale pozwalam sobie od czasu do czasu na odrobine relaksu:-D . JA wq sumie to nie mam tak snów erotycznych jak Pawel. Prawie codziennie słysze " że mu się śniłam":-) a u nas to oznacza tylko jedno :-p .

reklama
W pachwinach sa takie trzy chrzastki, które normalnie rozchodza sie przed porodem by dziećiątko mogło wyjść. Ale zcasami rozchodzi sie wcześniej. Ja juz pzrez to przeszłam w pprzedniej ciązy takż eteraz wiem co robic a co nie. Jeśli coś jest nie tak to objawia sie to bólem w kroczu...skurczami... Generalnie nie wolno duzo chodzic , przemeczac sie dzwigać, teoretycznie trzeba leżec na boku ... schodząc z łóżka należy zciągnąć obie nogi naraz... zero schylania, chodzenia po schodach...akrobacji i sexu :-D

Kurczę nie wiem co mnie dokładnie boli i gdzie się zaczynają te pachwiny;-)Ja myślę,że boli mnie podbrzusze po prostu i rozciągające się wiązadła bo brzuchol rośnie...

Tynka czemu się nie odzywasz?

reklama
Cześć mamusie. Juz wam wszystko tłumaczę. Nie odzywałam sie bo caly dzień prawie przespałam i przeleniuchowałam:tak: . A potem mecz, goście i takie tam...
LORIEN najlepiej spróbuj cos noga przepchnąć tzn, stopą i jesli poczujesz ból to może oznaczac , ze cos się dzieje.
No SKAKANKA oczywiście , ze noszenie naszych ukochanych córeczek sie do tego przyczynia ale co mam zrobic? Pawel juz mysli o zatrudnieniu opiekunki :baffled: ale mi jakos ten pomysł nie podchodzi:no: . Nie mam zaufania do obcych bab:) a poza tym będzie mi sie ktos po mieszkaniu krecil???? Nie!!!!!!!!!!

Do góry