reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

Cześć dziewczyny. Ja też jakoś nie mam ochoty na baraszkowanie ale mój mąż cierpliwie to znosi.A tak w ogole teraz to pikuś. Najgorzej po porodzie:dry: . Pierwszy raz był fatalny... potem unikałam sexu jak mogłam a potem jak juz wszytsko wróciło do normy to zaszłam :-D .

reklama
Widzę, że jednak wiele z nas ma ten problem, to dobrze, bo już myślałam, że ze mną tylko coś nie tak. A sny erotyczne też u mnie zaczęły się pojawiać, a na jawie nic na mnie nie działa.

Dziewczyny, ale mnie rozśmieszyłyście tymi swoimi postami :-D Ja generalnie nie mam zbytnio chęci na sexowanie się, ale czasem jak mnie najdzie to aż Maciek jest w szoku :-) Wczoraj pytałam gina czy w trzecim trymestrze w ogóle można się kochać, a on na to z lekkim uśmieszkiem, że tak jeśli wszystko jest dobrze. Ja nie mam żadnych przeciwskazań. A tak w ogóle to ciekawa jestem co sobie ginek o mnie pomyślał :confused: Maciek jest cały heppy.

Jeszcze parę dni temu Maciek mówił, że jeśli lekarz nie pozwoli nam na sexik to zostanie mu tylko kaloryfer :baffled:, a innej nie będzie szukał bo go nie interesują skoki w bok :-D :-D :-D

reklama
Tynka wiem coś o tym, też długo po porodzie nic nie było, teraz też nic nie ma bo ja mam ciągle zapalenia pochwy tzn miałabym, przerąbane mają te nasze chłopy;-)a mojemu by tak pasowało conajmniej co drugi dzień:-)a najlepiej to codziennie:-D

Do góry