reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

a ja mam termin na 22 stycznia ;-) sama mam urodziny 24 stycznia a maz 25 stycznia ;-) nie chcialabym urodzic przed terminem :-) najlepiej tak 23 lub 26 stycznia hehhehehhe :-) no w sumie byleby po 21 stycznia bo wtedy bylibysmy trzy wodniki :-)

a do sexu? hmm u mnie nic... dziwne bo mam ciage sny erotyczne a na jawie to zerowe libido.... :-(

reklama
a u mnie sexowstert niestety, i podobnie jak u karlam sny sa az za wyrazne, a na zywo to mozna by przy mnie nie wiem co robic a i tak nic na mnie nie dziala. Mezus podlamany lekko ale sex to w koncu nie wszystko i istnieja inne sposoby sprawiania sobie na wzajem przyjemnosci ne ;)

no wlasnie skad sie te sny erotyczne biora? i to takie realne!! czasami mysle ze ja jakas zboczona jestem albo ze bede miala zboczone dziecko (pfu pfu tzreba to wypluc ) ..... :zawstydzona/y:

ja myślę, że to na zasadzie: głodnemu chleb na myśli. Ja nie wiem jak wy, ale ja, choć srasznie podoba mi sie stan ciąży, to wieczorem chciałabym zdjąć brzuszek, pobaraszkować z mężem jak i ile się da, a potem włożyć brzuszek z powrotem.

A ja bym chciala moc wyciagnac ten zakichany krazek :wściekła/y: Moj Piotrek stwierdzil wczoraj, ze napewno szybciej urodze, bo jak tylko lekarz mi sciagnie krazka to mi nie daruje. Zeby sie nie zdziwil, jak to ja mu nie daruje ;-)

nie wiedzialam ze podczas noszenia krazka nie wolno sie sexowac :-( Aph krazek nie jest zakichany :-) pomysl ze na sex bedzie jeszcze czas :-) a krazek dla dobra dzidzi :-)

Karlam w sumie nie pytalam lekarza czy mozna czy nie, ale tak wlasciwie to mi sie tam nic poza tym krazkiem nie zmiesci, a jeszcze moglby sie przesunac.
Wiem, ze to dla dobra dzidzi, ale.... :zawstydzona/y:

reklama
no właśnie , ale... dzidzia jest najważniejsza, tylko, że my też mamy swoje odczucia, nie zapominajcie o tym dziewczyny,bo zaraz popadniecie w paranoję z tym "dla dobra dzidzi" wy też jesteście ludźmi i możecie chociaż sobie ponarzekać. A przecież wiadomo, że każda z nas kocha swój skarbek i nie zrobi niczego, co mu może zaszkodzić.

Do góry