reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

a ja mam termin na 22 stycznia ;-) sama mam urodziny 24 stycznia a maz 25 stycznia ;-) nie chcialabym urodzic przed terminem :-) najlepiej tak 23 lub 26 stycznia hehhehehhe :-) no w sumie byleby po 21 stycznia bo wtedy bylibysmy trzy wodniki :-)

a do sexu? hmm u mnie nic... dziwne bo mam ciage sny erotyczne a na jawie to zerowe libido.... :-(

reklama
a u mnie sexowstert niestety, i podobnie jak u karlam sny sa az za wyrazne, a na zywo to mozna by przy mnie nie wiem co robic a i tak nic na mnie nie dziala. Mezus podlamany lekko ale sex to w koncu nie wszystko i istnieja inne sposoby sprawiania sobie na wzajem przyjemnosci ne ;)

no wlasnie skad sie te sny erotyczne biora? i to takie realne!! czasami mysle ze ja jakas zboczona jestem albo ze bede miala zboczone dziecko (pfu pfu tzreba to wypluc ) ..... :zawstydzona/y:

ja myślę, że to na zasadzie: głodnemu chleb na myśli. Ja nie wiem jak wy, ale ja, choć srasznie podoba mi sie stan ciąży, to wieczorem chciałabym zdjąć brzuszek, pobaraszkować z mężem jak i ile się da, a potem włożyć brzuszek z powrotem.

A ja bym chciala moc wyciagnac ten zakichany krazek :wściekła/y: Moj Piotrek stwierdzil wczoraj, ze napewno szybciej urodze, bo jak tylko lekarz mi sciagnie krazka to mi nie daruje. Zeby sie nie zdziwil, jak to ja mu nie daruje ;-)

nie wiedzialam ze podczas noszenia krazka nie wolno sie sexowac :-( Aph krazek nie jest zakichany :-) pomysl ze na sex bedzie jeszcze czas :-) a krazek dla dobra dzidzi :-)

Karlam w sumie nie pytalam lekarza czy mozna czy nie, ale tak wlasciwie to mi sie tam nic poza tym krazkiem nie zmiesci, a jeszcze moglby sie przesunac.
Wiem, ze to dla dobra dzidzi, ale.... :zawstydzona/y:

reklama
no właśnie , ale... dzidzia jest najważniejsza, tylko, że my też mamy swoje odczucia, nie zapominajcie o tym dziewczyny,bo zaraz popadniecie w paranoję z tym "dla dobra dzidzi" wy też jesteście ludźmi i możecie chociaż sobie ponarzekać. A przecież wiadomo, że każda z nas kocha swój skarbek i nie zrobi niczego, co mu może zaszkodzić.

Do góry