reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

Qurcze no boli. :-( To nie boli caly czas. Tylko jak sie np. w lozku obracam na druga strone, albo jak za szybko nogi rozszerze. No i nie wiem co mam robic. Poszukam dzisiaj czegos w necie o ty a potem zobacze. Karlam dzieki za propozycje :-)

reklama
ja mam różńie. Wczoraj w tym śnie akurat nie miałam brzuszka i też byłam super zwinna..... :eek:
Mówiłam o tym mojemu, zaczął się śmiać, bo cóż tu poradzić..... Celibat minimum do lutego mi się szykuje a ja 3 tygodnie od ostatniego miziania mam TAKIE sny, to nie wiem co będzie potem. :no:
Mąż powiedział, że nie pójdzie na obce, będzie wierny swoim kobietom :-p

A ja jestem w szoku, bo coraz większą mam ochotę i staramy się to wykorzystać póki jeszcze możemy :szok::-D Co prawda czuję się taka niegramotna, ale jakoś nam wychodzi. Co prawda zostały nam tylko dwie pozycje, ale staramy się wykorzystywać je na zmianę ;-)

no i mnie tak jakby ochota nachodzi...
ost miałam chęć, powiedziałam mężowi - napalił się niezmiernie. ale jakos tak wyszło,ze nie wyszło tego wieczoru nic. no to ja chyab z godzine płakałam że nic nie wyszło. a maz oczywiscie spał, a ja zamiast go obudzic:-p albo dopasc śpiacego, umartwiałam się płącząc:eek:

mnie tez zaczyna nachodzic ochota :-) no i tak po globulkach kochalismy sie i chyba znowu mi jakas grzybica wrocila, zastanawiam sie czy to nie przez to kochanie, bo chyba facet tez moze miec ta grzybice nie?

Karlam z tego co mi wiadomo to małżonek też powinien się smarować, bo ledwo ty się wykurujesz, to on na nowo może cię zarażać. Przykre to jest, ale prawdziwe.
Elżbietka ja bym na twoim miejscu postarała się by mąż się obudził i od razu nabrał ochoty na sexik. Czasem tak robię z Maćkiem i wiem, że bardzo mu się to podoba :-D Polecam :tak:

reklama
Do góry