reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Zaczynam miec zboczone sny.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
hmm czy ja wiem czy to fajne, sa takie realistyczne ze jak sie przebudze to cala spocona jestem i taks ie zastanawiam czy nic glupiego przez sen nie robie :-) masakra, chyba dzisiaj wieczorem zmolestuje meza bo juz globulki sie skonczyly :-)
ja jak juz mi sie trafi taki sen nie mam wyrzutów sumienia, że robię coś złego, bo wmówiłam sobie, że nie mam nad tym kontroli, nie dzieje się tak dlatego, że tego chcę- to w końcu tylko sen a nie real. Fakt, pierwszy moment po przebudzeniu jest nieciekawy, ale staram sie przypomnieć sobie wszystko co wyśniłam- może przyśni mi się coś, co będę mogła naprawdę wykorzystać? Fajnie by było :-) ;-)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
dziewczynki a w tych Waszych snach to macie kochane brzuszki czy jesteście jako panie nie brzuchate ?? tak z ciekawości bo ja nie mam snów:-(
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Asiorek ja to ten moj brzuchol to wszedzie widze.
Tynka mnie tez boli spojenie i przy przepychaniu tez boli, co mam robic?? Do lekarza ide dopiero 6.11, no chyba, ze powinnam isc wczesniej, jest to cos groznego?
Tynka mnie tez boli spojenie i przy przepychaniu tez boli, co mam robic?? Do lekarza ide dopiero 6.11, no chyba, ze powinnam isc wczesniej, jest to cos groznego?
M
MariaOla
Gość
A ja to chyba już z tą wiernością przesadzam .... już kilka tego typów snów mi się zdarzyło, ale odmawiam, bo .... przecież Jarek kochany i tego typu ble ble blle .... eh ;-)
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Asiorek w snach nie mam brzuszka i jestem zwinna jak kocica hehehhe
Aph serio Cie boli? moze pojdz wczesniej do Pana doktora, ja mam wizyte w srode na 17.30, wpuscilabym Cie :-)
Aph serio Cie boli? moze pojdz wczesniej do Pana doktora, ja mam wizyte w srode na 17.30, wpuscilabym Cie :-)