reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
aph, załużcie może jakis klub, ja bym sie chętnie też dopisała, ale niestety nie mam takich snów. A szkoda, bo w gruncie rzeczy przyznacie, że to fajne. ;-)

hmm czy ja wiem czy to fajne, sa takie realistyczne ze jak sie przebudze to cala spocona jestem i taks ie zastanawiam czy nic glupiego przez sen nie robie :-) masakra, chyba dzisiaj wieczorem zmolestuje meza bo juz globulki sie skonczyly :-)

Jezdyniu dzisiaj w nocy też miała taki sen że ho ho!!!!!!!!

Rany co za zbok, gdybym takie rzeczy w realu wyprawiała..... :-):no::-)

ja jak juz mi sie trafi taki sen nie mam wyrzutów sumienia, że robię coś złego, bo wmówiłam sobie, że nie mam nad tym kontroli, nie dzieje się tak dlatego, że tego chcę- to w końcu tylko sen a nie real. Fakt, pierwszy moment po przebudzeniu jest nieciekawy, ale staram sie przypomnieć sobie wszystko co wyśniłam- może przyśni mi się coś, co będę mogła naprawdę wykorzystać? Fajnie by było:-p :-) ;-)

dziewczynki a w tych Waszych snach to macie kochane brzuszki czy jesteście jako panie nie brzuchate :-D ?? tak z ciekawości :szok: :laugh2: bo ja nie mam snów:-( :zawstydzona/y:

Asiorek ja to ten moj brzuchol to wszedzie widze. :szok:
Tynka mnie tez boli spojenie i przy przepychaniu tez boli, co mam robic?? :szok: Do lekarza ide dopiero 6.11, no chyba, ze powinnam isc wczesniej, jest to cos groznego?

A ja to chyba już z tą wiernością przesadzam .... już kilka tego typów snów mi się zdarzyło, ale odmawiam, bo .... przecież Jarek kochany i tego typu ble ble blle .... eh ;-)

reklama
Asiorek w snach nie mam brzuszka i jestem zwinna jak kocica hehehhe:-D :-D :-D

Aph serio Cie boli? moze pojdz wczesniej do Pana doktora, ja mam wizyte w srode na 17.30, wpuscilabym Cie :-)

Do góry