reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

Ja też mam teraz problem z odczuwaniem czegokolwiek, udawać? jakoś nie potrafię, pozatym co przyłoże głowę do poduszki to już śpię. Krzychu kiedyś zmierzył mi czas zasypiania i mój wynik to dwie minuty:szok:

reklama
Ja jezeli chodzi o szybkosc, to nic sie nie zmienilo, za to momentami drazni mnie, jak Piotrek za dlugo dotyka moich piersi (jakies bardziej tkliwe sie zrobily). :-(

a ja w przeciwieństwie do pierwszych dwóch trymestrów teraz dopiero miewam chcice :) Fakt, większośc pozycji jest trochę niewygodna, ale na dluzsza mete to mi nie przeszkadza. Mój mąż zwariowal z zachwytu.. a ja wmawiam mu, ze to małżeństwo tak mi sluzy :tak: hihihi :)

A moj maz ma radoche. Zero sexu, przez ten zakichany krazek, no i stwierdzil, ze teraz bede musiala go zadowalac w inny sposob. Ale nie raczka, bo raczke to On tez ma. ;-) Cwaniak, szybko to sobie wykombinowal. ;-)

A mnie jak mąz ładnie zachęci to mam ochotę i to bardzo dużą:-) Wtedy to ja niedaje mu spokoju;-) Ale on to nadwyraźniej bardzo lubi bo mi się jeszcze nieskarrzył:-D

Jak pojde w czwartke to musze sie zapytac, czy mi tak calkiem nie wolno, czy tylko bez pelnego stosunku. Hmmm.... ja tam sie bez sexu obede, ale az tyle czasu?? Do polowy marca??? :szok: To juz chyba i na mnie za dlugo bedzie. :tak:

A ja to mam tak różnie, różniasto ;-) Pierwsza sprawa jest taka,ż emój mężczyzna ma dobę totalnie przestawioną. W nocy nie śpi, a za to w dzień mógłby spać :dull: . I to jest jakiś tam mały problem. POza tym moje piersi są strasznie wrażliwe, a on się oprzeć nie może.
Mogę też powiedzieć,że im mniej zmartwień mam tym większą mam ochotę na sex.
I czasami myślę:rany co to będzie po porodzie?????

Ja zdecydowanie mam teraz większą przyjemność z sexowania się niż w pierwszym trymestrze. Co prawda nie jest tak superancko jak przed ciążą, ale nie jest najgorzej. U nas to również z reguły Maciek zaczyna, ale jaki przeżył szok i zadowolenie jak ostatnio sama go zachęcałam do sexu :-) Dawno tego nie robiłam i mimo, że był zmęczony to nie dał się długo prosić :-D

Gdzieś czytałam, że w trzecim trymestrze nie powinno się współżyć. Czy to prawda?? A jaki tego może być powód??

reklama
Monika ja tez to czytalam, bo niby sperma zawiera jakis skladnik ktory powoduje przyspieszenie porodu. Ale to ponoc zaczyna dzialac dopiero na 4 tygodnie przed porodem. Moze Elzbietka nas bardziej uswiadomi?? :happy:

Do góry