reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Ja jezeli chodzi o szybkosc, to nic sie nie zmienilo, za to momentami drazni mnie, jak Piotrek za dlugo dotyka moich piersi (jakies bardziej tkliwe sie zrobily). :-(
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
a ja w przeciwieństwie do pierwszych dwóch trymestrów teraz dopiero miewam chcice Fakt, większośc pozycji jest trochę niewygodna, ale na dluzsza mete to mi nie przeszkadza. Mój mąż zwariowal z zachwytu.. a ja wmawiam mu, ze to małżeństwo tak mi sluzy hihihi
aph
A moj maz ma radoche. Zero sexu, przez ten zakichany krazek, no i stwierdzil, ze teraz bede musiala go zadowalac w inny sposob. Ale nie raczka, bo raczke to On tez ma. ;-) Cwaniak, szybko to sobie wykombinowal. ;-)
aph
Jak pojde w czwartke to musze sie zapytac, czy mi tak calkiem nie wolno, czy tylko bez pelnego stosunku. Hmmm.... ja tam sie bez sexu obede, ale az tyle czasu?? Do polowy marca??? To juz chyba i na mnie za dlugo bedzie.
K
kasiulka0901
Gość
A ja to mam tak różnie, różniasto ;-) Pierwsza sprawa jest taka,ż emój mężczyzna ma dobę totalnie przestawioną. W nocy nie śpi, a za to w dzień mógłby spać :dull: . I to jest jakiś tam mały problem. POza tym moje piersi są strasznie wrażliwe, a on się oprzeć nie może.
Mogę też powiedzieć,że im mniej zmartwień mam tym większą mam ochotę na sex.
I czasami myślę:rany co to będzie po porodzie?????
Mogę też powiedzieć,że im mniej zmartwień mam tym większą mam ochotę na sex.
I czasami myślę:rany co to będzie po porodzie?????
Ja zdecydowanie mam teraz większą przyjemność z sexowania się niż w pierwszym trymestrze. Co prawda nie jest tak superancko jak przed ciążą, ale nie jest najgorzej. U nas to również z reguły Maciek zaczyna, ale jaki przeżył szok i zadowolenie jak ostatnio sama go zachęcałam do sexu :-) Dawno tego nie robiłam i mimo, że był zmęczony to nie dał się długo prosić
Gdzieś czytałam, że w trzecim trymestrze nie powinno się współżyć. Czy to prawda?? A jaki tego może być powód??
Gdzieś czytałam, że w trzecim trymestrze nie powinno się współżyć. Czy to prawda?? A jaki tego może być powód??
reklama
aph
Monika ja tez to czytalam, bo niby sperma zawiera jakis skladnik ktory powoduje przyspieszenie porodu. Ale to ponoc zaczyna dzialac dopiero na 4 tygodnie przed porodem. Moze Elzbietka nas bardziej uswiadomi??