reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

czesc dziewczyny! gartuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne!!!Stokrotka, ja lykam biofer 2 razy dziennie i kwas fiolowy 1 raz. lekarz mowil, zebym brala caly czas ale nie musze tego jakos bardzo pilnowac, jak zapomne to sie nic nie stanie. innych witamin narazie nie potrzebuje bo pozostale wyniki ok. DHA uzupelniam sobie dodajac od czasu do czasu do jakis potraw olej lniany i jedzac ryby.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja po wizycie , wszystko ok ,te wyniki które mialam nie tak to podobno w ciąży może tak byc , tzn przeważnie w ciąży tak sie dzieje i nie ma sie czym martwić , wiec sie nie martwię.
co do witamin to wczesniej nie brałam a teraz powiedzial , że mogę zacząc brać , może coś podpowiecie ? bo w tym temacie kompletnie sie nie interesowałam
Nastepna wizyta 15 stycznia , ale w miedzy czasie USG 29 grudnia yupiiiii

Hej ja po wizycie , wszystko ok ,te wyniki które mialam nie tak to podobno w ciąży może tak byc , tzn przeważnie w ciąży tak sie dzieje i nie ma sie czym martwić , wiec sie nie martwię.
co do witamin to wczesniej nie brałam a teraz powiedzial , że mogę zacząc brać , może coś podpowiecie ? bo w tym temacie kompletnie sie nie interesowałam
Nastepna wizyta 15 stycznia , ale w miedzy czasie USG 29 grudnia yupiiiii

Super !!!!
A nie mówiłam ,że z tymi wynikami tak jest .:tak::tak::tak:
Jak coś spada to coś musi rosnąć .
W przyrodzie nic nie ginie...
Ja biorę Femibion natal 2

Wróciłam od gina. Cóż mam przejśc na dietę
baffled5wh.gif
gin stwierdził,z e wyglądam "magicznie" czyt. jakbym za chwilę miała urodzić mimo, ze od poczatku nie przytyłam nawet grama. Umówmy się, ze dietę zacznę za tydzien, swięta moze sobie darujmy
A z weselszych wiadomości - jednak dziewczynka! Żeby się w chlopca zmieiła to juz musiala by jej dziurka zarosnąć, bo wszytko widziałam i wargi i szparkę...

Wróciłam od gina. Cóż mam przejśc na dietę
baffled5wh.gif
gin stwierdził,z e wyglądam "magicznie" czyt. jakbym za chwilę miała urodzić mimo, ze od poczatku nie przytyłam nawet grama. Umówmy się, ze dietę zacznę za tydzien, swięta moze sobie darujmy
A z weselszych wiadomości - jednak dziewczynka! Żeby się w chlopca zmieiła to juz musiala by jej dziurka zarosnąć, bo wszytko widziałam i wargi i szparkę...
I następna super wiadomość .
EXTRA !!!!!
Która następna? :-D:-D:-D

reklama
Do góry