reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Wikasik piekna wiadomosc na poczatek dnia.Bierz witaminki jak podaja i jeszcze raz :-) Ja kolejne krzywa glukozy mam po 20 stycznia bleh :baffled:

reklama
Wikasik gratuluje udanej wizyty. Bierz witaminki :)

W poniedziałek idę do gin, jestem strasznie ciekawa wyników krwi. Wybieram się też w przyszłym tygodniu na usg ale dzień jeszcze nie wybrany. Skończyłam pudełeczko witamin Centrum Materna i z zakaupem następnego postanowiłam zaczekac do poniedziałku. Bierzecie jakies witaminy? DHA?

Natalka i wika-cieszę się bardzo z dobrych wiadomości :) ! Ja mam jutro wizytę, trzymajcie kciuki by z moją szyjką wszystko wróciło już do normy i bym nie musiała spędzić świąt w szpitalu..
Buźka!

gratuluję udanych wizyt.
Agushka -kciuki trzymam &&&&&&
Na święta to tak bardzo w szpitalu nie chcą trzymać ,jak nie ma pilnej konieczności .
Grzecznie odpoczywaj,nie stresuj się ,a szyjka da radę.;-):-):-)

Trzymam kciuki za szyjke ;)
A tak swoja droga, to zakladam, ze skracanie mozna wykryc przy badaniu gibekologicznym. Ja jak do tej pory zadnego nie mialam i sie nie zanosi... Mam nazieje, ze wszystko jest ok!
As, masz kontakt z Suzi? Jak sie czuje?

Wikasik powiem Ci tak,mnie w zeszla srode badala recznie lekarka i dla niej szyjka dluga i zamknieta,a w czwartek mialam usg i dopochwowe i brzuszne i szyjka tylko 27mm.
Agushka trzymam kciuki,zeby bylo dobrze!
As ja cudem jestem w domu(bo miejsca nie ma),bo u nas czy to swieta czy nie,zatrzymuja w szpitalu :-(

reklama
Trzymam kciuki za szyjke ;)
A tak swoja droga, to zakladam, ze skracanie mozna wykryc przy badaniu gibekologicznym. Ja jak do tej pory zadnego nie mialam i sie nie zanosi... Mam nazieje, ze wszystko jest ok!
Tu w UK tez podczas całej ciąży nie ma ani jednego badania ginekologicznego. Wiec i dla mnie pojęcie skracania się szyjki jest zupełnie obce.

Do góry