reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Gratuluje udanych wizyt:tak:
Co do ubezpieczenia to nawet mi na porodowce polozna mowila ze kobieta powinna powiedziec z jakiego ubezpieczenia oni maja brac za pobyt w szpitalu:tak:ze kazda ciezarna ma ubezpieczenie!!!!!!!

reklama
No i po ginku. Zadowolona jestem, skurczy brak, rozwarcie nie postępuje i co najbardziej cieszy - za 4 dni mogę przestać brać fenoterol :-D I koniec przyklejenia do łóżka :-D Cieszę się jak głupek z tego :-D

reklama
Wiec ja po wizycie, KTG idealne zero skurczy, nawet pół:eek:
Wszystkie pilegniary ze duzy brzuszek mam i czy to juz termin:confused2:nie jeszcze 3 tyg...
USG wykonal inny lekarz i mowi ze dziecko ma wage ok 3,5 kg czyli normalnie, po czym jak zauwazyl ze to 36 tydzien z malym hakiem stwierdzil ze wage ma na 39tyg i 6 dni wg aparatu:szok:a moj gin jak zobaczyl to pokiwal glowa. Jak dodalam ze jakis sluz ze mnie leci w malenkich kawalkach to kazal mi w piatek rano sie stawic bo byc moze na weekend majowy bede miala juz dzidzie:szok:boi sie nacisku mojego mega brzucha na blizne po 1 cieciu, wiec nie wie czy z tego wzgledu nie zrobia juz w piatek ciecia, boje sie jak cholera:confused2::eek::zawstydzona/y:dodal jeszcze ze jest to wskazanie do cc, nie widzi mnie raczej na porodowce:no:
Dla zainteresowanych - rozmawialam z polozna na temat czopa - moze odchodzic kilka dni i uwaga sluz moze byc twardy a moze tez byc wrecz uwodniony i to tez jest to!!!

Do góry