reklama
Gratuluję udanych wizyt!!
Wczoraj byliśmy na usg. Okazuje się, że jednak potwierdziła się dziewczynka (uff, nareszcie na pewno;-)). Wszystko jest dobrze, maleństwo już duże, stopa mierzy 8cm!! Waży około 3150+/- 450 g, więc jest sporą dziewczynką;-). Termin z usg przesunął się na 1 maja, ale mam nadzieję, że przeczeka chociaż majówkę jeszcze w brzuszku. No i jestem bardzo szczęśliwa, bo wszystko jest ok, mała dobrze ułożona. Mam nadzieję, że już się nie przekręci w ostatniej chwili. Tak nam pięknie pokazała buźkę, że aż się wzruszyłam... Jeszcze tylko zostałam wysłana do okulisty (bo jestem krótkowidzem), w celu sprawdzenia, czy poród naturalny nie zaszkodzi moim oczom. Mam nadzieję, że nie i że będę mogła rodzić sn, ale okaże się w pn.
Wczoraj byliśmy na usg. Okazuje się, że jednak potwierdziła się dziewczynka (uff, nareszcie na pewno;-)). Wszystko jest dobrze, maleństwo już duże, stopa mierzy 8cm!! Waży około 3150+/- 450 g, więc jest sporą dziewczynką;-). Termin z usg przesunął się na 1 maja, ale mam nadzieję, że przeczeka chociaż majówkę jeszcze w brzuszku. No i jestem bardzo szczęśliwa, bo wszystko jest ok, mała dobrze ułożona. Mam nadzieję, że już się nie przekręci w ostatniej chwili. Tak nam pięknie pokazała buźkę, że aż się wzruszyłam... Jeszcze tylko zostałam wysłana do okulisty (bo jestem krótkowidzem), w celu sprawdzenia, czy poród naturalny nie zaszkodzi moim oczom. Mam nadzieję, że nie i że będę mogła rodzić sn, ale okaże się w pn.
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Gratuluję udanej wizyty
Martusia22267
Fanka BB :)
gratuluję udanych wizyt
szok normalnie jak te ceny za wymaz się różnią ja też robiłam prywatnie i tylko 30zł.
martaik no właśnie super by było jak byśmy z terminami trafiły tym bardziej że obie cc, było by super:-) zobaczymy jak to wyjdzie:-)
szok normalnie jak te ceny za wymaz się różnią ja też robiłam prywatnie i tylko 30zł.
martaik no właśnie super by było jak byśmy z terminami trafiły tym bardziej że obie cc, było by super:-) zobaczymy jak to wyjdzie:-)
natalka1704
agasim gratuluje udanej wizyty i oby pn tez byly dobre wiesci &&&
Tynka5
Agasim gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za dobre wieści u okulisty.
Stokrotka812
Agasim gratuluję udanej wizyty i dużej dziewczynki Śliczne będą te małe stópki, fajnie ze zmierzyli, tak sie kiedys zastanawiała ile cm będa mieć;-)
agasim gratuluję
a ja też po wizycie i hurrrraaa mały głową w dole:-) ciśnienie ok mocz w porządku serducho pięknie było słychać za dwa tygodnie mam umówioną wizytę w birth centre i jeżeli nie będzie przeciwskazań to tam będę rodzić a tam atmosfera jak w domu nawet po ogrodzie można chodzić i jęczęć
reklama
Flaurka
Super Kilolek - ja też z trwogą na to białko patrzę i na razie brak, z 3 objawów kwalifikujących mnie do cc mam dwa - obrzęki i nadciśnienie - jak pojawi się białko nie gadają ze mną tylko na stół. Za to w tym tygodniu mam nową postać na wynikach siuśków - b.liczne szczawiany - ponoć to zwiastuje kamyki...