reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Witajcie ja już po USG:-) Julka nadal jest Julką:-) waży 1700 gram a stópka ma 7 cm:-) Młoda fiknęła główką w dół:-) Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Kamień z serca mi spadł. Za wszystkie wizyty trzymam mocno kciuki i gratuluje udanych:-)

reklama
Gratuluję udanych wizyt!!!!!!!!!!

Moja córa z wnusią była w poniedziałek na kontroli i okazało się że Julcia w brzusiu która od miesiąca była już główką w dół, ostatnio musiała się znów obrócić, i trochę się tym martwię bo przecież dzidzia coraz większa (ma już około 2200g) i ciężko będzie Jej się odwrócić znów główką do dołu. Chociaż lekarz uspokajał Natalię że tak może być i jeszcze ma trochę miejsca no i czasu aby fiknąć fikołka już na stałe. No ale zobaczymy jak to będzie.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.
Moja wczorajsza wizyta też była udana.Hanulka jest Hanulka.Od dostatniej wizyty przytyłam tylko 1 kg więc już 8 na plusie.Wszystko jest dobrze, ma się tylko oszczędzać czyli mało robić a już absolutnie nie myć okien i wieszać firan.Hania zdrowiutka i moja mała kruszynka wcale nie jest małą kruszynką tylko dorodną panienką. ile waży dokładnie to nie wiem bo ale gin stwierdził że do końca maja to jeszcze trochę czasu i jak tak ładnie będzie dalej rosnąc to przekroczy 4 kg(śmiejemy się że po mamusi i po babci) no i wtedy cc bo jestem w miednicy wąska i nie da rady sn ale nie myślę o tym teraz pomyślę w maju bo wtedy dokładnie zważy i pomierzy Hanie i się okaże na 100%.A bym zapomniała wynik moczu nie za fajny bo liczne bakerie ale dostałam antybiotyk musi być dobrze no i wracam do jedzenia kwaśnego bo ostatnie przestałam i efekt jest.

Ostatnia edycja:
reklama
nuta najwazniejsze ze wszystko dobrze z mała :tak: gratuluje udanej wizyty :tak:
gosiaczek do 36 tyg jeszcze sie moze obrócic takze spokojnie :tak:a i zdarza sie ze przed samym porodem fiknie ;-)

Do góry