reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Gia na pewno bedzie dobrze;-)
gia
Fanka BB :)
Dziękuję Wam!! Musi być dobrze, bo innej opcji nawet nie chce dopuszczać. Po prostu musi!
Z tym leżeniem ciężko jest, bo jestem osobą, która nie bardzo potrafi bezczynnie leżeć, nosi mnie, ale stosuje się do tego co mi lekarz nakazał i wszystko będę znosić oby tylko dzidziol był w brzuchu do bezpiecznego terminu.
Z tym leżeniem ciężko jest, bo jestem osobą, która nie bardzo potrafi bezczynnie leżeć, nosi mnie, ale stosuje się do tego co mi lekarz nakazał i wszystko będę znosić oby tylko dzidziol był w brzuchu do bezpiecznego terminu.
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
GIA moja ginka tez mnie badajac stwierdziła ze czuje głowke i tez było rozwarcie- lejek
mam niewydolnosc cisnieniowa szyjki i w 26 tc zakładała mi szew herveta i wlasnie cewnik był i zzo brrr nie polecam nikomu i teraz tez mam lezec bo jak byłam u niej ostatnio to szew sie troche zsuna bo mala tak nisko siedzi (jakbym ja w pipie czuła)i napiera i zeby wytrzymac tak do 32 tc i wtedy juz mozemy rodzis heheh no tak powiedziała ale zeby tylko dotrwac do 32 tc a potem to przedłuzac bedziemy)
trzymam kciuki za udane wizytki
mam niewydolnosc cisnieniowa szyjki i w 26 tc zakładała mi szew herveta i wlasnie cewnik był i zzo brrr nie polecam nikomu i teraz tez mam lezec bo jak byłam u niej ostatnio to szew sie troche zsuna bo mala tak nisko siedzi (jakbym ja w pipie czuła)i napiera i zeby wytrzymac tak do 32 tc i wtedy juz mozemy rodzis heheh no tak powiedziała ale zeby tylko dotrwac do 32 tc a potem to przedłuzac bedziemy)
trzymam kciuki za udane wizytki
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Gia jakbym mogła to bym leżała za Ciebie. Ja ogólnie strasznie dużo odpoczywam, bo chodzenie jest raczej mało przyjemne. Jakiś spacer albo zakupy i bóle brzucha, ciągnięcia, kłucia gwarantowane i do tego straszne upławy. Więc raczej rzadko wychodzę z domu. Tylko wtedy kiedy muszę... Ale już się przyzwyczaiłam.
gia
Elcia ja też mam właśnie niewydolność ciśnieniowo-szyjkową, a pessar założony w 29 tyg. Na początku gin mi mówił, że 32 tydzień to absolutne minimum i pierwsza granica do jakiej musimy wytrwać, teraz jest to 34 tydz. Po tym terminie pewnie usłyszę, że jeszcze dwa tyg. i później jeszcze dwa ;-). I oby tak było. W 38 mogę rodzić .
Paulinka tego leżenia to niektórzy mi zazdroszczą, że w końcu od pracy odpocznę (a mam stresującą), że w końcu mam czas na czytanie, oglądanie filmów itp. ale to nie do końca tak fajnie... często doła łapię. Dobrze, że trafiłam na bb , dzięki Wam jakoś lepiej to znoszę .
Paulinka tego leżenia to niektórzy mi zazdroszczą, że w końcu od pracy odpocznę (a mam stresującą), że w końcu mam czas na czytanie, oglądanie filmów itp. ale to nie do końca tak fajnie... często doła łapię. Dobrze, że trafiłam na bb , dzięki Wam jakoś lepiej to znoszę .
natalka1704
Gia trzymam mocno kciuki zeby bylo dobrze ! i jak najdłuzej w dwupaku
Suse gratuluje udanej wizyty
Suse gratuluje udanej wizyty
justynamika84
Gia mocno trzymam kciuki za Ciebie i maluszka, Elcia tak samo mocne kciukasy za Was. Suse gratuluje udanej wizyty. Oby same dobre wieści były już tylko :-)
reklama
Paula21
Grudzień '07
Gia, Elcia dacie radę jeszcze trochę!!! :-) Trzymam za was &&&&&&&&&&&&& :-):-):-)