reklama
natalka1704
Fanka BB :)
gratuluje udanej wizyty :-)Stokrotka gratuluję udanej wizyty!!!
Fiore będzie dobrzeeee!!!!! Uszy do góry!!! :-):-)
My też już po. :-)
Szyjka długa i bez żadnego rozwarcia, główka Lenki wysoko, wielkości odpowiadające wiekowi ciąży więc wszystko ok.:-)
Do tego pobrany wymaz.
Następna wizyta 2.04. potem 23.04 i mam nadzieję że na 14.05 już się nie załapię...
aaaa... i tylko 1kg na plusie przez 3 tyg. uff... dieta cukrzycowa działa ( bo w sumie to już 11)
anik.
Mama Krzysia :)
Fiore - powodzenia, będzie dobrze, zobaczysz. Trzymam mocno kciuki za Ciebie, a i modlitwa też będzie pomocna. Głowa do góry Słońce
Karolki - ja nie wiem, ale znając siebie będę bardziej zestresowana tym piep****** cewnikiem niż całym porodem Sama nie wiem - może dziewczyny, które miały już cesarkę powiedzą coś na ten temat? Mnie w sumie moje nadciśnienie i nietolerancja glukozy teoretycznie mogłyby kwalifikować do cc... Nooo i to, że rośnie we mnie wielki chłop (chyba podał się do mojego brata, który ma 1,90 m)...
Karolki - ja nie wiem, ale znając siebie będę bardziej zestresowana tym piep****** cewnikiem niż całym porodem Sama nie wiem - może dziewczyny, które miały już cesarkę powiedzą coś na ten temat? Mnie w sumie moje nadciśnienie i nietolerancja glukozy teoretycznie mogłyby kwalifikować do cc... Nooo i to, że rośnie we mnie wielki chłop (chyba podał się do mojego brata, który ma 1,90 m)...
fiore
Paula gratuluje,a za Ciebie Suse tez trzymam kciuki!
Anik. ja jestem po cc,bo po 4 zejsciu na porodowke i juz nie zatrzymywanym porodzie,ale jego wywolywaniu(duzo by pisac),nie bylo rozwarcia po nastu godzinach porodu sn.Ale!Po pierwsze ja mialam problemy w czasie cc,ale organizm mi wysiadl pare dni wczesniej wiec nic dziwnego,ze byly sensacje,po drugie mialam duze problemy po cc,po trzecie nie chce pisac szczegolowo,bo po prostu nie chce Was przerazic.Napisalam ogolnikowo.ALE!!! Jak chcesz podam Ci 3 przyjlady innych porodow cc,przy ktorych ze tak powiem bylam "przed,w i po" - tez z powodu nierozwiniecia sie akcji porodowej,ale w czasie cc zadnych problemow,po 12h na nogach i tylko lekkie ciagniecie blizny,bez problemowe zajmowanie sie dzieckiem i choc sie baly cewnikowania,to potem nawet nie zwrocily na to uwagi - zreszta ja tez nawet juz nie pamietam cewnika,a dla mnie byla katorga sama mysl o nim
Anik. ja jestem po cc,bo po 4 zejsciu na porodowke i juz nie zatrzymywanym porodzie,ale jego wywolywaniu(duzo by pisac),nie bylo rozwarcia po nastu godzinach porodu sn.Ale!Po pierwsze ja mialam problemy w czasie cc,ale organizm mi wysiadl pare dni wczesniej wiec nic dziwnego,ze byly sensacje,po drugie mialam duze problemy po cc,po trzecie nie chce pisac szczegolowo,bo po prostu nie chce Was przerazic.Napisalam ogolnikowo.ALE!!! Jak chcesz podam Ci 3 przyjlady innych porodow cc,przy ktorych ze tak powiem bylam "przed,w i po" - tez z powodu nierozwiniecia sie akcji porodowej,ale w czasie cc zadnych problemow,po 12h na nogach i tylko lekkie ciagniecie blizny,bez problemowe zajmowanie sie dzieckiem i choc sie baly cewnikowania,to potem nawet nie zwrocily na to uwagi - zreszta ja tez nawet juz nie pamietam cewnika,a dla mnie byla katorga sama mysl o nim
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
3 mam kciuki za wszystkie!!! Ja mam wizyty jutro o 14:40 ;-)
Paula21
Grudzień '07
No to Suse i Pieszczoszka za was też trzymam kciuki!!!
I dzięki ;-):-)
I dzięki ;-):-)
natalka1704
Za wszystkie jutro wizytujace mocne kciukasy &&&&
reklama
Stokrotka812
Karolki mam -1,5 i -1,75, myślę że lekarze okuliści nie do końca chcą decydować o rodzaju porodu i dlatego tak to wygląda. Słyszałam juz o takich zaświadczeniach od okulistów, gdzie masłem maślanym jest napisane , że można rodzić i tak i siak Także współczuję użerania się z nimi.Dziewczyny w tym stresie to czlowiek nie mysli o cewniku, biega do lazienki po lewatywie, cewnik dzierzy w łapce i nawet tego nie zauwaza ze strachu
Stokrotka a jezeli mozna zapytac jaka masz wade? ja mam na minusie sporo ale to ponoc stan siatkowki tylko bierze pod uwage a nie moc szkiel ja w srode ide ostatni raz do okulisty bo juz sily nie mam, bylam 2 razy i jeszcze mi kazali na koniec kwietnia przyjsc, co niby nowe oczy mi wstawia do tego czasu???sama nie rozumiem juz...teraz nadaje sie do ciecia a na koniec kwietnia niby co???lepiej napewno nie bedzie przeciez. Ale wiadomo ze chodzi o kase, wiecej badan i wizyt
Zanetaa ja właśnie nie wiem skąd ona ma takie przypuszczenia, ale podejrzewam że podczas KTG tak stwierdziła. Ona jest po 50 także może po wielu latach ma jakieś tam sposoby, ale cięzko mi stwierdzić;-)ja się boję świadomości, że będą mnie "kroić", później szycia, a jeszcze później tej rany. pamiętam jak ciężko goiło mi się nacięte krocze i jak bolało, więc już widzę co będzie z taką wielką raną. może sobie wkręcam, ale stracha mam niesamowitego..
Stokrotka, skąd Twoja pani dr wie o obróceniu dziecka? da się to wyczuć?
Fiore - jak zwykle będę o Tobie pamiętać! && mocno zaciśnięte i czekam na te dobre wieści
Fiore, Pieszczoszka, Suse trzymam kciuki