reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Kilolek będzie dobrze - ja myślałam, że będzie gorzej z wypiciem tego...trzymam kciuki za wyniki:)

Mam nadzieję, ze mnie za mocno nie zwali z nóg, bo po poludniu mam zebranie w przedszkolu :sorry:

Slodkiego sniadanka zatem zycze :p

Mi kazali zrobic krzywa dopiero w 28 tygodniu i w laboratorium konkretnej sieci laboratoriow (tu jest kilka firm). No i wychodzi, ze najblizej mam do szpitala, a wizyta na koniec 26, a potem 30 tygodnia, a nie chce zarywac niemal polowy dnia w pracy na badanie krwi, wiec zrobie jest w dzien wizyty w najblizsza srode. Widze, ze wy wszystkie macie szybciej, wiec nie powinno im zrobic roznicy, tyle glupio ze na wyniki poczekam 4 tygodnie :p Tutaj nikt nie daje wynikow pacjentom, nie mozna tez zdrobic sobie zadnych badan prywatnie bez skierowania, a wyniki wysylane sa bezsposrednio do lekarza (ktory ma tez dostep do nich online). W przychodni, do ktorej chodze, maja przynajmniej mozliwosc telefonicznego dowiedzenia sie, czy wyniki sa ok i czy lekarz zyczy sobie wizyty w celu omowienia.

Z dobrych wiesci - wczoraj dostalam maila od lekarki z sprawie mojego progesteronu, w koncu jest w normie, nawet ciut wyzej i moge z trzech tabletek dziennie zejsc do dwoch :) To juz cos! Zobaczymy wyniki za 2 tygodnie na zmniejszonej dawce...

reklama
Do góry