pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kochana ta Twoja Ninka ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczna panienkaPrzedstawiam Wam naszą córeczkę Ninę
Zobacz załącznik 432637
Byliśmy na usg 3d! Polecam wszystkim Wszystko w jak najlepszym porządku, mała waży już 1200g, lekarz mówi, że duże dziecko
Co do twardnienia i ciągnięcia brzucha to mam skonsultować się ze swoim ginem, który ma mi zbadać szyjkę, czy się nie skraca. W razie co do do szpitala na obserwację i zwolnienie!Wizyta w przyszły wtorek!
Wikasik może być Nospa ,albo każdy lek rozkurczowy bezpieczny w ciąży .Gratuluje! My idziemy za tydzien do "fotografa"
Zaczal mi brzuch twardniec, do tej pory jakos tego nie doswiadczalam... Szukam australijskiego odpowiednika nospy na necie. Lekarza mam w srode.
Wiec do was pare pytan - czy nospa jest bez recepty? Jesli tak, to jak ja stosujecie? Jedna tabletka ja brzuch twardnieje, czy jakos bardziej regularnie? Dzis juz wieczor, ale postaam sie znaalezc cos podobnego i jutro bede szukac w aptece.
Przedstawiam Wam naszą córeczkę Ninę
Zobacz załącznik 432637
Byliśmy na usg 3d! Polecam wszystkim Wszystko w jak najlepszym porządku, mała waży już 1200g, lekarz mówi, że duże dziecko
Co do twardnienia i ciągnięcia brzucha to mam skonsultować się ze swoim ginem, który ma mi zbadać szyjkę, czy się nie skraca. W razie co do do szpitala na obserwację i zwolnienie!Wizyta w przyszły wtorek!
gratuluje udanej wizyty :-) kawał chłopaka juz nosisz w brzuszku :-)już po wizycie:-) wszystko ok szyjka zamknięta, malutki rośnie jak szalony waży już 1100g dziś też zaprezentował nam swoje jajeczka;-) zaskoczył mnie bo jeszcze tydzień temu był ułożony miednicowo a dziś już główką do dołu teraz już wiem czemu od paru dni kopniaki w górne części i boki są ze zdwojoną silą:-)jak zwykle był tak ruchliwy że gin miał problem z dogonieniem Go żeby zmierzyć ale dzięki temu możemy obejrzeć Oliwierka z każdej możliwej strony