reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Matko ale te dzieciaczki nasze szybciutko się rozwijają, Maja uwielbia siedzieć (podtrzymywana) - leżenie jest już be i mam wrażenie że traktuje to jak wieeeelką karę że musi leżeć:-( no i sama próbuje się podnosić, komicznie to wygląda :-D

Gratuluję postępów :-D:-):-D
Z tego co pisała Jola jej synek też siedzi :-)
Mój Jasio dzisiaj zaczął podnosić pupę do góry i "raczkować" do tyłu :-) normalnie padałam ze śmiechu (komicznie to wygląda) - trudno to jeszcze nazwać pełnym raczkowaniem ale już jakieś postępy są :)
a jak nie może dosięgnąć zabawki to piszczy :tak: tak jakby chciał powiedzieć "no choć tu do mnie" :-D
poza tym jeździ już po całym dywanie :szok::rofl2::szok:
a jak trzymam go pod pupę i stawiam nóżki na podłodze to tak nimi przebiera jakby chciał kogoś gonić :) jak mi się uda to nagram go i wstawię

Ostatnia edycja:
Gratulacje nowych umiejętności:tak:

Nie wiem czy to się tutaj nadaje do tych umiejętności ale napiszę: Filip odkrył swoje klejnoty i kiedy tylko jest rozebrany to od razu ręka w dół i je szczypie i gniecie:zawstydzona/y::-D Tesciowa w szoku i ciągle pyta,czy go to nie boli,-a skąd ja mam to wiedzieć:confused:Codziennie gadam z M. i opowiadam mu co nowego zrobił Filip i kiedy mu to opowiedziałam i stwierdziłam,że pewnie ma to po tatusiu to on buchnął śmiechem:-D

Już wcześniej wspominałam o tym,że głośno krzyczy ale teraz to krzyczy tylko żeby zwrócic na siebie uwage Eryki.:-D

Gratulacje dla siedzących

Dobrusia tez zaczyna siedzieć sama kilka sekund :tak: no i ostatnio dochodzi do perfekcji w rzucaniu zabawkami i smoczkiem. Tego ostatniego uwielbia wyrzucać z łóżeczko od strony sciany (a ja muszę się wczołgiwac pod nie, żeby smoka wyciągać :wściekła/y:)

Maja tez usiedzi sama kilkanascie sekund,a potem leci na boki lub do przodu.
Dotyka stopek,ale na siedzaco.
Pieknie lapie zabawki,nawet w locie,tzn.jak robie jej samolocik;-)

reklama
Od wczoraj Filipo też rzuca zabawkami i zanim spadnie to mruży oczy:-D
Próbuje siedzieć ale też jeszcze lata na boki i do przodu:tak:

Darunia ja też zrobiłam zdjęcie:-D

Do góry