reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Matko ale te dzieciaczki nasze szybciutko się rozwijają, Maja uwielbia siedzieć (podtrzymywana) - leżenie jest już be i mam wrażenie że traktuje to jak wieeeelką karę że musi leżeć:-( no i sama próbuje się podnosić, komicznie to wygląda :-D

Gratuluję postępów :-D:-):-D
Z tego co pisała Jola jej synek też siedzi :-)
Mój Jasio dzisiaj zaczął podnosić pupę do góry i "raczkować" do tyłu :-) normalnie padałam ze śmiechu (komicznie to wygląda) - trudno to jeszcze nazwać pełnym raczkowaniem ale już jakieś postępy są :)
a jak nie może dosięgnąć zabawki to piszczy :tak: tak jakby chciał powiedzieć "no choć tu do mnie" :-D
poza tym jeździ już po całym dywanie :szok::rofl2::szok:
a jak trzymam go pod pupę i stawiam nóżki na podłodze to tak nimi przebiera jakby chciał kogoś gonić :) jak mi się uda to nagram go i wstawię

Ostatnia edycja:
Gratulacje nowych umiejętności:tak:

Nie wiem czy to się tutaj nadaje do tych umiejętności ale napiszę: Filip odkrył swoje klejnoty i kiedy tylko jest rozebrany to od razu ręka w dół i je szczypie i gniecie:zawstydzona/y::-D Tesciowa w szoku i ciągle pyta,czy go to nie boli,-a skąd ja mam to wiedzieć:confused:Codziennie gadam z M. i opowiadam mu co nowego zrobił Filip i kiedy mu to opowiedziałam i stwierdziłam,że pewnie ma to po tatusiu to on buchnął śmiechem:-D

Już wcześniej wspominałam o tym,że głośno krzyczy ale teraz to krzyczy tylko żeby zwrócic na siebie uwage Eryki.:-D

Gratulacje dla siedzących

Dobrusia tez zaczyna siedzieć sama kilka sekund :tak: no i ostatnio dochodzi do perfekcji w rzucaniu zabawkami i smoczkiem. Tego ostatniego uwielbia wyrzucać z łóżeczko od strony sciany (a ja muszę się wczołgiwac pod nie, żeby smoka wyciągać :wściekła/y:)

Maja tez usiedzi sama kilkanascie sekund,a potem leci na boki lub do przodu.
Dotyka stopek,ale na siedzaco.
Pieknie lapie zabawki,nawet w locie,tzn.jak robie jej samolocik;-)

reklama
Od wczoraj Filipo też rzuca zabawkami i zanim spadnie to mruży oczy:-D
Próbuje siedzieć ale też jeszcze lata na boki i do przodu:tak:

Darunia ja też zrobiłam zdjęcie:-D

Do góry