reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Stasiu, brawa ogromniaste :tak: Ale jestem w szoku :szok:
U nas lekki przelom, mala chce na nocnik siadac, ale... w ubraniu :-D Juz bez nie jest taka chetna ;-) A o posiedzeniu dluzej niz 15sek moge pomarzyc :-p

reklama
Stasiu gratuluję. Super chłopak z Ciebie.

Jola spokojnie nic na siłę. Przyjdzie czas i na Mikołaja. Kuba też nei siada. Teraz dalam nocnik i sti w pokoju. Czasami na kilka sekund usiądzie sam w ubraniu ale długo miejsca tam nie umie zagrzać:tak:

Jola , spokojnie , ja wcale małej nie uczę bo jak widzi sama to tylko nogę wsadza i często ją klinuje choć w sklepie spodobał jej się taki z klapką,sama go wzieła z wystawy i na nim usiadła :szok: w domu też raz sama wzięla , usiadła i zaczęła oglądać gazetkę :-D ale w pampersie
Dziecko książkowo od 2 lat sie uczy , więc jest jeszcze czas

Gratulacje dla Stasia :-)
Moja dzisiaj sama zdjęła pieluchę i poszlam z nią po nocnik, no to siup na nocnik a ona siup z nocnika hmmm, za chwilę ide do pokoju Fabiana a tam niespodzianka :szok: czyli nocnikowanie NIE
Muszę przyznać ze moje dziecko robi dosc spore postępy w mowie, np; Mama gdzie jestes, mama gdzie idziesz, ???

Aga ale siadał mi i robił a teraz nie wiem co się stało :confused:
Czasami tak bywa, że zrobiony krok do przodu i nagle ni stąd ni zowad cofnięcie. ie martw sie

Dziecko książkowo od 2 lat sie uczy , więc jest jeszcze czas
U mnie dokładnie tabyło z Kacprem. Jak skończył dwa latka zaczął wołać.

Muszę przyznać ze moje dziecko robi dosc spore postępy w mowie, np; Mama gdzie jestes, mama gdzie idziesz, ???
Nadinko gratuluję :tak::tak::tak:

reklama
Do góry