reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Stasiu, brawa ogromniaste :tak: Ale jestem w szoku :szok:
U nas lekki przelom, mala chce na nocnik siadac, ale... w ubraniu :-D Juz bez nie jest taka chetna ;-) A o posiedzeniu dluzej niz 15sek moge pomarzyc :-p

reklama
Stasiu gratuluję. Super chłopak z Ciebie.

Jola spokojnie nic na siłę. Przyjdzie czas i na Mikołaja. Kuba też nei siada. Teraz dalam nocnik i sti w pokoju. Czasami na kilka sekund usiądzie sam w ubraniu ale długo miejsca tam nie umie zagrzać:tak:

Jola , spokojnie , ja wcale małej nie uczę bo jak widzi sama to tylko nogę wsadza i często ją klinuje choć w sklepie spodobał jej się taki z klapką,sama go wzieła z wystawy i na nim usiadła :szok: w domu też raz sama wzięla , usiadła i zaczęła oglądać gazetkę :-D ale w pampersie
Dziecko książkowo od 2 lat sie uczy , więc jest jeszcze czas

Gratulacje dla Stasia :-)
Moja dzisiaj sama zdjęła pieluchę i poszlam z nią po nocnik, no to siup na nocnik a ona siup z nocnika hmmm, za chwilę ide do pokoju Fabiana a tam niespodzianka :szok: czyli nocnikowanie NIE
Muszę przyznać ze moje dziecko robi dosc spore postępy w mowie, np; Mama gdzie jestes, mama gdzie idziesz, ???

Aga ale siadał mi i robił a teraz nie wiem co się stało :confused:
Czasami tak bywa, że zrobiony krok do przodu i nagle ni stąd ni zowad cofnięcie. ie martw sie

Dziecko książkowo od 2 lat sie uczy , więc jest jeszcze czas
U mnie dokładnie tabyło z Kacprem. Jak skończył dwa latka zaczął wołać.

Muszę przyznać ze moje dziecko robi dosc spore postępy w mowie, np; Mama gdzie jestes, mama gdzie idziesz, ???
Nadinko gratuluję :tak::tak::tak:

reklama
Do góry