reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

gratuluje nocnikowych postepow wszystkim dzieciaczkom:-) my nawet jeszcze nie mamy nocnika:zawstydzona/y:ale znajac moje dziecko to nawet sekundy by na nim nie posiedzial:-D
Bruno nauczyl sie mowic " nie cie" (nie chce):-D

reklama
Nadinka, Bruno, niesamowite, że już tak mówicie.
Staś tylko sowje paplanie i takie tam: dygydygydygy przerywane czasem mama, tata i am!:-)

Gratulacje dla Wszystkich Zdolniachów!:-)
A mój Wojt oststnio nauczył sie mówić koło i to chyba na tyle!
Za to w żłobku się bardzo rozwija społecznie, maluchom podaje picie i smoczki, sam zasypia na leżaczku ... no jestem dumna z niego!

Staś nauczył się dmuchać nos w chusteczkę. O ile właśnie nie przeszkadza mu się w najlepszej zabawie - wtedy nie dmucha tylko się drze.

reklama
Gratulki dla Stasia,Nadi i Bruna:-)
Maja mowieniem baaardzo cienko,ale tez wydmu****e noska prawie zawsze,pokazuje jak placze,jak sie cieszy i jak robi kupke (postekuje i przymyka oczy;-)).No i szybko lapie niderlandzki(rozumienie):-)

Do góry