reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Gratulacje dla Olenki i Wojtusia:tak:

Moja Marys schodzi tylem z sofy,jak chce cos zjesc wola mniam,mniam i pokazuje palcem na szafke,w ktorej sa paluszki i chrupki,jak szykujemy sie na spacer,wola biti,buti,albo puti,puti co oznacza ,,mama nie zapomnij o butach,,:-Ddzisiaj karmila lalke i misia z butelki mowic mniam,mniam,do tego kolysala w foteliku i spiewala ,aaaaaaa,bije nas po twarzach,juz nie wspomne o molestowaniu psa:-D:-D:-D

reklama
Jakie zdolne dziewczynki:-)
Maja tez jest bardzo rozumna,stara sie z nami jak najlepiej komunikowac.No i oczywiscie kloci sie z nami,buntuje,chce samamyc zabki.....

Ale zdolne maciev dzieciaczki. Mój Kuba jakoś mało kumaty. To znaczy bardzo malo mówi praktycznie nic tyle co tam po swojemu. Ale i pewnie na niego przyjdzie czas kiedyś. Kacper też nie byl przodownikiem w tej dziedzinie. Kolejne próby nocnikowania kończą sie fiaskiem. :-:)-(

u nas nocnik też przejśc nie chce, mała owszem siada na niego i mówi si, ale w ubraniu, bez pampera nie ma mowy, żeby usiedziała :sorry: za to dłużej potrafi siedzieć na nakładce na kibelek i chyba u nas to będzie lepszy sposób ;-)

Powiem wam że jest metoda uczenia dzieci w tym wieku czytać ale ja to jakoś nie mam na to czasu.
Weronice naklejałam na ścianie literki i potrafiła już wskazać która jest która było ich na początku z 5 i nalepiałam na tych karteczkach naklejanych .
Widać było że jej to łatwo idzie a Ola jeszcze za bardzo roztrzepana i chyba długo będzie :-D Co dziecko to inny charakterek.

Moja nogę wkłada i się klinuję i muszę jej pomagać .

reklama
Do góry