reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Moja kochana dziewczynka nauczyła się pić ze słomki!!! a że to jest papuga, to poprosiłam mojego A ;-) załapała za 1 razem, zdolna niusia :-) a przy okazji zauważyłam powiększony garnitur zębowy ;-)

reklama
Gratulacje dla Julki.Maja tez od razu zalapala i teraz jest najwieksza chyba na swiecie fanka picia przez slomke.Teraz juz nie je kaszki lyzeczka (odechcialo jej sie jakis czas temu),ale za to wypija swobodnie taka rzadsza kaszke przez slomke (250-260ml i jeszcze by chciala;-)).

reklama
Ola w nocy pije tylko przez słomkę
Ogólnie można się już z nią dogadać jak chcce jeść to klapie fajnie dziobkiem - i od razu wiadomo o co chodzi. Wczoraj mnie nawet zaprowadziła do łazienki i podeszła do wanny - to był sygnał - mama puszczaj tą wodę - trochę relaksu :-D
Po schodach też coraz ładniej śmiga .

Do góry