reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Ola tancereczka - super, ja tak bym chciała, żeby Wojtuś choć trochę podrygiwał przy muzyce, a on nawet palcem nie kiwnie!
Za to wyje jak ja śpiewam - może woli być wokalistą:-)

A muszę pochwalić mojego Synka, bo właśnie przed
chwilą Wojtek bez przypomnienia zszedł z kanapy tyłem!!!!
Jestem w szoku:szok: nie wiadomo kiedy a on już załapał!
Teraz dzieciaki sie rozwijają z prędkością światła:-D:-D:-D:-D

reklama
Moja Ola jak coś chce to mówi yyyyyyyy
Ćwiczyłam z nią schodzenie z kanapy i wczoraj przekręcała się wokół własnej osi i zrobiła w końcu tak jak chciałam
Kuba też mówi yyyy ale jak chce, żeby wziąć go na ręce:-D:-D:-D a umieję tność schodzenia z łóżka też już prawie mu wychodzi. czasami się zapomina i trzeba go jeszcze pilnować.

Gratulacje dla dzieciaczków

Brawo maluszki :tak::-)

Dobrusia dopiero 2 razy wdrapała się na fotel (niżej niz na kanapę ;-)), sama nie zchodzi jeszcze. Ostatnio ma manie wytykania wszystkiego paluszkami i mówi albo hyyyyyyyyy ale najczęściej to i toitoito :-D i od wczoraj robi tany tany, co w jej wykonaiu znaczy kiwanie się na boki :rofl2:

Brawo maluszki :tak::-)

Dobrusia dopiero 2 razy wdrapała się na fotel (niżej niz na kanapę ;-)), sama nie zchodzi jeszcze. Ostatnio ma manie wytykania wszystkiego paluszkami i mówi albo hyyyyyyyyy ale najczęściej to i toitoito :-D i od wczoraj robi tany tany, co w jej wykonaiu znaczy kiwanie się na boki :rofl2:

Ha ha u nas jest koikoikoi :-D i też woła yyyyyyyyy jak coś chce, ja go trzymam za rece to też tany tany robi :laugh2:

jeszcze mi się przypomniało, że nauczyła się robić nunu paluszkiem i mówi wtedy nene :tak:wystawia język na zawołanie :-D robi gik (paluszkiem kłuje np. w plecy) i gili gili (mówi gli gli i się zaciesza jak kogoś łaskocze :rofl2:) a jak chce, żebym poszła się z nią pobawić, to staje koło mnie (jak siedzę) i klepie mnie w plecy :szok:

Moja Julka też już zaczyna robić nunu, a najlepiej jej wychodzi jak się jej pytam gdzie sroczka kaszkę warzyła ( z tej zabawy), potem pokazuje że sroka leci, a gdzie się schowała pokazuje na żyrandol i krzyczy "sisi" :-) wyciąga łapkę i woła "dada", co rozumiem jako "dać" :-D nauczyła się też mojego A klepać po brzuchu a ile ma z tego radości? łoooo szok :-) najlepiej jej wychodzą tańce w łózeczku wtedy skacze, śmieje się w głos i wywija tyłkiem ( ostatnio zauważyłam :-) ) czasami się odbije i klaszcze w dłonie :-)

reklama
Moja Julka to potrafi wyłączyć i włączyć światło w pokoju... a jak widzi że się bawię telefonem, to krzyczy na mnie "tata!!!!!", bo przeważnie w ciągu dnia parę razy rozmawiam z mężem przez telefon, a jeśli mam ją koło siebie, to próbuje wstać trzymając się mojego ramienia i atakuje mnie, krzyczy na mnie i tłucze :-D żeby zrobić słynne "dać" :-D

Do góry