reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Brawo dla Stasia alpinisty i nocniczkowca:-)
A Maja dzis 2 razy zrobila siusiu do nocniczka!:-)Sadzam ja teraz przy kazdym przewijaniu na kilka minut:-)

Moja Ola jak coś chce to mówi yyyyyyyy
Ćwiczyłam z nią schodzenie z kanapy i wczoraj przekręcała się wokół własnej osi i zrobiła w końcu tak jak chciałam

Ćwiczyłam z nią schodzenie z kanapy i wczoraj przekręcała się wokół własnej osi i zrobiła w końcu tak jak chciałam

Ja też akurat wczoraj uczyłam Wojtka tego samego, bo ostatnio namiętnie włazi na kanapę. Jak mu przypominam, że nóżki i trochę go nakieruję to schodzi ładnie, ale to jeszcze długa droga, aż zapamięta ;-). Kasiau daj znać jak Oli postępy w tej dziedzinie.

Ola, Wojtuś - brawa :-) to wielkie kroczki do samodzielności :tak:
Moja na chwilę obecną nie ma ochoty jeszcze się nigdzie wspinać, póki co staje na palcach jak chce coś dosięgnąć :tak: Ale muszę też się nią pochwalić, że uwielbia muzykę i taniec (po mamusi :zawstydzona/y:) i przy każdej sposobności tańczy ;-) a jakie ruchy przy tym, nawet nogą rytm wybija... filmik nagrałam :-D

reklama
Do góry