reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Ale dzieci nam sie pieknie rozwijaja!:-)
Maja puszcza sie juz stolu i stoi pare sekund bez trzymanki:-)

reklama
Gratuluję nowych umiejetności dzieciaczkom.
Nasz Antoś bije brawo, przybija pionę, nasladuje kichanie, kaszel. Powtarza jak robi konik i baranek. Wszędzie wchodzi. Oto dowód:

Magdziarko, brawa dla Antosia. Jak go zobaczyłam, to przypomniałam sobie, jak Staś wszedł obiema nóżkami do doniczki z kwiatkiem, żeby móc być wyżej. :-)
Dobrze, że nie mam schodów, bo Staś ciagle by mi się do nich dobierał.

No nie mogę z Antosia - jest niesamowity!!!!:-):szok:
Dziewczyny nie ma co mamy SUPER DZIECIAKI!!!

Wojtuś ostatnio zrobił parę kroczków do mamy!!!:happy:
Wie, że go zawsze złapię w razie co, i teraz ćwiczy jak jest blisko mnie.:tak:
Nauczył się też ostatnio marszczyć nosek i wydmuchiwać powietrze - jak mu się przypomni to robi tak non stop - komicznie wygląda!:-D

reklama
Do góry