reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Mata przynam cie sie ze doswtał na noc gesta kaszka łyzczeka bo nie chciał flaszki przez te ząbki i czopka na noc bo chciał mi zjesc szczebelki tak go swędzi druga dwójka. I bałam sie ze mi bedzie płakała w nocy (poprzedniej wstawałam do niego 4 razy wiec nie ma az tak dobrze) i widac ze to pomogło. Jednak ten szósty ząbek nie idzie niepostrzerzenie jak piąty. No coż nie mozna miec wsyztskiego.
I pamietaj ze tez sie doczekasz!!!! Marysia przespała pierwsza noc bez ani jednej pobudki jak sie Michał urodził :-D:-D jaki z tego wniosek? Wysnuj sama :eek::-):-)

reklama
Głuszku smesne można pęc :rofl2: ja na razie nie planuję drugiego terrorysty w domu :sorry2: chociaż płakac nie będę jak sie trafi ;-)
przymieżam się po raz nie wiem który do samodzielnego zasypiania i mam nadzieję, że tym razem mała skapituluje :dry:

to ja jeszcze nieśmiało doniose ze Michał od dzis robi papa. Co prawda nie na do widzenia ale na hasło Michał robimy papa macha łapka. I jeszcze na hasło Michas jak sie lula kładzie sie na podusi. Takze synek mi zaczyna kumać czaczę:-D:-D

Filipo na wszystko mowi uuuu.... Ostatnio zauważył krzyż nad drzwiami i jak go pytam gdzie pan Jezusek to pokazuje i mówi to swoje uuuuu:-D
Jest kumaty bo jak raz mu coś powiem i kiedy zapytam to pokazuje.
Mówi to swoje baba,dada, mama,tata ale jak go najdzie bo najczęsciej słyszę uuuu - co zaczął mówić dwa misiące temu jak psa zobaczył i tak zostało:-)

reklama
Do góry