reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
U nas jest to samo Musi byc ten co uzywamy Inne sie nie podobaja mimo ze sa bardzo podobne.Jakbym czytała o Kubie. Wszędzie wejdzie, wszystko wyciągnie. A telefony i piloty to zabawki numer jeden. Nawet trzymamy bardzo podobnego pilota, którego nie używamy na ławie. Ale ten go wcale nie interesuje, pewnie dlatego, że nie robi na nas wrazenia, że go rusza;-)
Nasze maluszki szaleją gratulki dla Stasia, Nadi, Natalki :-) i innych maluszków oby do przodu
Mój Jasio też zaczął rozwijać swój dziecięcy języczek teraz na okrągło atta tata tata tata, dzia, babab, aba, aba, ne, ne, a jeśli chodzi o ruch to nauczył się tańczyć tzn. dziadek bierze go na ręce daje paluszek (jakby prowadził) Jasio go chwyta rączką i tańczą :-) a i jeszcze nauczył się dawać buzi
Mój Jasio też zaczął rozwijać swój dziecięcy języczek teraz na okrągło atta tata tata tata, dzia, babab, aba, aba, ne, ne, a jeśli chodzi o ruch to nauczył się tańczyć tzn. dziadek bierze go na ręce daje paluszek (jakby prowadził) Jasio go chwyta rączką i tańczą :-) a i jeszcze nauczył się dawać buzi
mata-kow
mama do kwadratu :)
to nam sie maluszki rozgadały u nas na razie zastój mowy, za to oby do przodu i do góry;-) mała wprawiła się w otwieraniu klapki od baterii w pilocie (dosłownie jedym ruchem, bach i otwarta ) aż zakleiłam taśmą, bo bałam się, że cos zrobi i mała wzięła, chwile sie pomęczyła i rzuciła nim o podłogę potem jeszcze próbowała cos zdziałac waląc w pilota komórką, ale skapitulowała
joan-na
Fanka BB :)
U nas identycznieI jeszcze jedno: jak słyszy otwierający sie domofon (taki krotki dżwieki) albo klucze w zamku - to chocby nie wiem co robiła szybciutko biegnie raczkujaco pod drzwi wejściowe i oczekuje tatusia. Macha przy tym rączkami i nózkami i się cieszy. Juz chyba nie musze nic pisac, co sie dzieje jak tata otwiera drzwi - szaleństwo !!
Ale spryciara. Taka mała i juz kombinuje;-)mała wprawiła się w otwieraniu klapki od baterii w pilocie (dosłownie jedym ruchem, bach i otwarta ) aż zakleiłam taśmą, bo bałam się, że cos zrobi i mała wzięła, chwile sie pomęczyła i rzuciła nim o podłogę potem jeszcze próbowała cos zdziałac waląc w pilota komórką, ale skapitulowała
Mały ostatnio przechyla się na bok, jakby chciał oglądać świat z innej perspektywy patrząc bokiem albo do góry nogami:-). Przechyli się, popatrzy, wraca do normalnej pozycji i znów się przechyla raz na jedną raz na drugą stronę. I się śmieje
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Joan-na ja sie nie dziwę, że Ola sie smije jak mama na rękach chodzi ale to musi świetnie wyglądać
Głuszku gratuluję i cholernie zazdroszczę
Bbakania a to Ci tancereczka rośnie ja moją tez musze uczyć, w końcu niedługo sezon wystepów sie zaczyna ;-)
Głuszku gratuluję i cholernie zazdroszczę
Bbakania a to Ci tancereczka rośnie ja moją tez musze uczyć, w końcu niedługo sezon wystepów sie zaczyna ;-)