reklama
Zobaczę, czy w sklepie ze zdrową żywnością można kupić śliwki suszone, bo pewnie nie każdą można dać dziecku, nie może być wędzona tylko suszona w tradycyjny sposób. Wolałabym od czasu do czasu wrzucić do zupki do gotowania z 1 sztukę, bo z kupnymi słoiczkami zbankrutuję.
Dziewczyny, kiedyś pisałyśmy na temat koperku. A ja się zastanawiam, czy mogę zmiksować w zupce surowy koperek czy muszę go ugotować?
Dziewczyny, kiedyś pisałyśmy na temat koperku. A ja się zastanawiam, czy mogę zmiksować w zupce surowy koperek czy muszę go ugotować?
Kasia, chyba trzeba go chociaz sparzyc
sluchajcie, wczoraj makrela zjadla toche mojego jogutu i bardzo jej smakowal, nie wystapila zadna rekcja alergiczna jak narazie. myslicie ze juz mozna podawac maluchom danonki? czy za wczesnie? kupilam dzisiaj jakies owoce z jogurtem hipp ale 5 zl za sloiczek to troche duzo a moze to bylby sposob na zjedzenie owocow przez Martyne
sluchajcie, wczoraj makrela zjadla toche mojego jogutu i bardzo jej smakowal, nie wystapila zadna rekcja alergiczna jak narazie. myslicie ze juz mozna podawac maluchom danonki? czy za wczesnie? kupilam dzisiaj jakies owoce z jogurtem hipp ale 5 zl za sloiczek to troche duzo a moze to bylby sposob na zjedzenie owocow przez Martyne
Ja czytałam w jakiejś gazecie (chyba "Dziecko") ze nie wolno dawać takim maluchom jeszcze Danonków. Pytanie zadała mama siedmiomiesięcznego dziecka. Nie pamiętam natomiast od kiedy można. Chyba od rokuKasia, chyba trzeba go chociaz sparzyc
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dzięki Gosia.Ta pszenna kaszka to dobry pomysł.po skończonym 9 miesiącu wtedy się wprowadza
rozalka a co do wprowadzania glutenu to możesz dać jedną płaską łyżeczkę kaszki pszennej bobovity z bananami lub 2 płaskie łyzeczki kaszki mlecznej bobovita
TAKIE :
NUTRICIA - Od�ywki dla dzieci i niemowl�t oraz �ywienie kliniczne
NUTRICIA - Od�ywki dla dzieci i niemowl�t oraz �ywienie kliniczne
i masz bez gotowania ;-)
agusia9915
Matka wariatka
mi lekarka kazał dawac jedna łyzeczke danonka dziennie jak na razielil kate ja tam nie wiem jak z danonkami ale któraś z nas pisała że lekarz pozwolił dawać ale małą ilość a może mi się wydawało a kaszkę twoja mała jada ? próbowałas do kaszki do dodać troszkę owoców ?
ale jak dobrze pamietam to Konrad dostawał od 6 miecha juz non toper danony waniliowe a potem malinowe
agusia9915
Matka wariatka
a moja mi wczoraj wyrywała kanapke z ręki i spróbowała małą ilosc(tak ciumciała) chleba razowego(skorki) i..........dzis ja wysypało a nic poza tym nie dostał od bardzo dawna?
jak uwazacie czy to moze byc reakcja alergiczna na gluten?
jak uwazacie czy to moze byc reakcja alergiczna na gluten?
reklama
musisz ją ugotowac w wodzie - 1 płaską łyżeczkę i zmieszac ze słoiczkiem .dziewczyny, kupiłam dzisiaj kaszę mannę- taką zwykłą, błyskawiczną. I teraz powiedzcie mi jak mam jej ja podawać- jaką ilość??I dodawać do słoiczkowej zupki???