reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Widze, ze nasze dzieci maja jakis bunt z jedzeniem....Julka ostatnio nie chce kaszki...obiadki ze sloiczka tez sa beee, nasze jej tylko podchodza a i jeszcze mleczko Bebiko jest super:-D strasznie jej zasmakowalo mogla by pic je co chwilke;-)oczywiscie nie daje...:-p
ciekawe jak to bedzie jak cycus pujdzie calkowicie w odstawke:eek:

reklama
Widze, ze nasze dzieci maja jakis bunt z jedzeniem....Julka ostatnio nie chce kaszki...obiadki ze sloiczka tez sa beee, nasze jej tylko podchodza a i jeszcze mleczko Bebiko jest super:-D strasznie jej zasmakowalo mogla by pic je co chwilke;-)oczywiscie nie daje...:-p
ciekawe jak to bedzie jak cycus pujdzie calkowicie w odstawke:eek:
Dla Wiki też kupiłam bebiko 3 zwykłe i bananowe, szkoda tylko, ze nie zapałała do niego taka miłoscią jak Julka:-(Robię jej 2 razy w ciągu dnia i wypija góra 40 ml:eek:

Kurcze Julka jak nie znosila mleczka sztucznego tak teraz sie nim opija.....zaczelam od 90ml...teraz juz jest 120, nawet 150.....nie daje jej wiecej bo i tak po 40 minutach chce cyca takze nie chce przecholowac.:/

No i Kube wysypało.Pod brodą i na rączce tradycyjnie.
Ryba?Albo przecier pomidorowy?
Odstawimy i sie zobaczy.:no::szok:

moja tez wysypało
pod broda , za uchem i poliki
ja obstawiam ser zółty

czy po mannej moze (wiem gluten- biegunka) byc wysypka jesli uczulone na zboża?

moja tez wysypało
pod broda , za uchem i poliki
ja obstwiam ser zółty

czy po mannej moze (wiem gluten- biegunka) byc wysypka jesli uczulone na zboża?
Nie spotkałam się z teorią,że wysypuje po zbożach,ale moze sie myle.No ale jada pieczywo,co?Bo tam też mąka.:tak:

reklama
Do góry