reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Moja mała wszystko wcina :tak: ale narazie zrezygnowałam z deserków i tylko daję zupki warzywne typu jarzynowa i inne warzywa bo często robiła po owocach kupkę i jej się odparzyła pupa od owoców a od 3 dni daję marchewkę i zupki i juz jej schodzi :cool2: a dawno nie miała bo raz się zdarzyło :huh:

reklama
U Oliwki też marchewka na pierwszym miejscu. A co do brokuła, to się zastanawiam, czy jej nie szkodzi. Wcześniej dałam spróbować, a dziś dałam pół słoiczka. I mała strasznie się darła (pisałam o tym na innym wątku). Myślałam, że dziąsła ją bolą, ale płacz sie skończyl nagle jak zrobiła kupę, a przedtem bulgotało jej strasznie w brzuchu. Także narazie rezyguję z podawania brokułów.

Na słoiku piszą, że po 4 miesiącu, ale ja się wstrzymam jeszcze z miesiąc albo i dwa, zanim podam drugi słoik (kupiłam 2).

U Oliwki też marchewka na pierwszym miejscu. A co do brokuła, to się zastanawiam, czy jej nie szkodzi. Wcześniej dałam spróbować, a dziś dałam pół słoiczka. I mała strasznie się darła (pisałam o tym na innym wątku). Myślałam, że dziąsła ją bolą, ale płacz sie skończyl nagle jak zrobiła kupę, a przedtem bulgotało jej strasznie w brzuchu. Także narazie rezyguję z podawania brokułów.

moja miała straszna kolke po tych brokułach a zjadła tylko 1/4 słoiczka i wiecej jej nie daje

To ja też nie daję brokułów!!Bo kupiłam juz słoiczek. Niech poczekają...
Narazie skupię sie na marchewce, jabłku i zupkach jarzynowych..
Niestety tylko ta jedna noc była taka, że Tosia sie obudziła dopiero o 5. :-(

Moj spioch wstaje ostatnio po 6,przed 7:tak:.Ja z kolei wolalabym ,zeby moj smyk sie budzil w nocy na jedzenie.Teraz co noc okolo 3-4 daje mu przez sen piers...:sorry2:

reklama
Do góry