Moja mała wszystko wcina ale narazie zrezygnowałam z deserków i tylko daję zupki warzywne typu jarzynowa i inne warzywa bo często robiła po owocach kupkę i jej się odparzyła pupa od owoców a od 3 dni daję marchewkę i zupki i juz jej schodzi a dawno nie miała bo raz się zdarzyło
reklama
U Oliwki też marchewka na pierwszym miejscu. A co do brokuła, to się zastanawiam, czy jej nie szkodzi. Wcześniej dałam spróbować, a dziś dałam pół słoiczka. I mała strasznie się darła (pisałam o tym na innym wątku). Myślałam, że dziąsła ją bolą, ale płacz sie skończyl nagle jak zrobiła kupę, a przedtem bulgotało jej strasznie w brzuchu. Także narazie rezyguję z podawania brokułów.
agusia9915
Matka wariatka
U Oliwki też marchewka na pierwszym miejscu. A co do brokuła, to się zastanawiam, czy jej nie szkodzi. Wcześniej dałam spróbować, a dziś dałam pół słoiczka. I mała strasznie się darła (pisałam o tym na innym wątku). Myślałam, że dziąsła ją bolą, ale płacz sie skończyl nagle jak zrobiła kupę, a przedtem bulgotało jej strasznie w brzuchu. Także narazie rezyguję z podawania brokułów.
moja miała straszna kolke po tych brokułach a zjadła tylko 1/4 słoiczka i wiecej jej nie daje
To ja też nie daję brokułów!!Bo kupiłam juz słoiczek. Niech poczekają...
Narazie skupię sie na marchewce, jabłku i zupkach jarzynowych..
Niestety tylko ta jedna noc była taka, że Tosia sie obudziła dopiero o 5. :-(
Narazie skupię sie na marchewce, jabłku i zupkach jarzynowych..
Niestety tylko ta jedna noc była taka, że Tosia sie obudziła dopiero o 5. :-(
reklama