reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
My dzisaj spróbowałyśmy deserek Gerbera banany mango i ananas smakowało
hmmm... brzmi pysznie :-)
Hubek ma tylko jeden deserek: gotowane jabłuszko, ale je uwielbia i zajada ze smakiem codziennie:-)
od soboty podaje tez mięsko - całe szczescie nie ma reakcji alergicznej, ufff
no i doszła nam też kaszka kukurydziana - szaleństwo
superod soboty podaje tez mięsko - całe szczescie nie ma reakcji alergicznej, ufff
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No super,wiem co czujesz,bo sama z drżeniem serca i ręki podawałam nowe produkty Kubusiowi,bacznie obserwując reakcje.Inne dzieciaczki wszystko zajadały,a my daleko w tyle.hmmm... brzmi pysznie :-)
Hubek ma tylko jeden deserek: gotowane jabłuszko, ale je uwielbia i zajada ze smakiem codziennie:-)
od soboty podaje tez mięsko - całe szczescie nie ma reakcji alergicznej, ufff
Teraz juz na naszej liście mięsko(królik,indyk,jagnięcina),większośc warzywek i owoców.Powodzenia.
oska
Fanka BB :)
My również powoli wszystko wsprowadzamy...Amelka od początku podejrzana była o alergię :-( ja jestem alergikiem w ciąży było ok ale po porodzie uderzyło ze zdwojoną siłą...nie mogłam Amelki karmić piersią i problemy z kupką i brzuszkiem miała...ostatecznie stanęło na Bebionie Pepti do dziś spokój na razie nic jej nie uczuliło więc jestem dobrej myśli :-)
Super Rosmerta, że Hubek może już jeść mięsko Cieszę się razem z Tobą :-)
my rowniez bardzo sie cieszymy:-)
Oli dziś dostała po raz pierwszy całe jajko - zrobiłam jej jajecznicę z 1 jajka, ale zjadła pół. Co prawda czytałam, że należy ją zrobić na parze, ale ja posmarowałam patelnię oodrobiną oliwy (najwyżej z pół łyżeczki). Smakowało jej, ale chyba nie potrzebnie dałam jej jednocześnie do ręki pół kawałka chleba, zapchała się nim i jajecznicy zjadła pół porcji.
reklama