reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Mysia23 nie martw sie przecież twój synuś nie ma niedowagi, pojdziesz z nim do lekarza jesli nadal tak będzie jadł, ale mysle że to chwilowe, moja Zosia tez tak miała, najwyżej lekarz przepisze Wam inne mleczko dla niejadków (nam przepisal humane MCT)

A słyszałyście czy może któraś z Was podaje swojemu maleństwu płatki ORKISZOWE? zalecił jej nam pediatra
a podajecie kasze gryczaną?

Oliwieczka, Julcia dostaje juz wlasciwie wszystko do jedzonka....to co my jemy na obiadek ona zawsze tez podskubnie...kasze gryczana bardzo lubi:-)

U nas tez kilka tygodni temu byly takie kupki. Milenka akurat wtedy od dluzszego czasu nie chciala nic jesc tylko cyca i czasami troche mleka modyfikowanego i od czasu do czasu kilka lyzeczek obiadku marchewkowego. Mi te kupki bardzo przypominaly kupki dziecka 2-3 miesiecznego karmionego wylacznie piersia. A teraz jak Milenka juz znow zaczela wszystko jesc kupki sa normalne.

sluchajcie nie wiem o co tu chodzi ale martyna od kilku dni ma takie kupki (1 do 2 dziennie). i troche sie martwie skad to sie nagle wzielo bo do tej pory byly "twarde groszki" jak pisala Ewamat. moze powinnam odstwaic gluuten??:confused: ale jak ma zaparcia to tez niedobrze. juz zglupialam smam:baffled:

Mysia, martyna tez ma zmienne apetyty. teraz akurat gorszy. ale to chyba tak jak u nas, doroslych. raz mamy duzy apetyt, raz miejszy. dopoki nic sie nie dzieje (nie trwa to dlugo i nie prowadzi do niedowagi) to nie ma sie co martwic.

a za wyczerpujace info nt danonkow BARDZO WSZYSTKIM DZIEKUJE!!

Dzisiaj rano Oli zrobiła już twardszą kupę, więc jeszcze dziś ją poobserwuję i jak będą znowu rzadsze to idę do lekarza. A narazie odstawiam kaszki mleczne wracamy do samego sinlacu, nie wiem, czy w tym tkwi przyczyna, więc muszę to sprawdzić.

Własnie mialam Ci to zaproponowac Kasiu...

reklama
Zapomniałam Wam powiedzieć, że Oli od jakichś 2 tygodni zaczęła więcej pić, rano jej szykuję cały niekapek wody i do końca dnia go wypija (czyli z 200 ml).

A z kupą narazie ok, robi ze 2 ale nie są rzadkie, narazie nie daję mlecznych kaszek.

Do góry