reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Staś już od jakiegoś miesiąca je jajecznicę na masełku z całego jajka, bardzo mu smakuje!! A na miękko też jadł, jak ja jem to trochę daję Stasiowi, bo inaczej byłby za duży wrzask, też mu smakuje:tak::tak::tak: No i u nas chyba wygrywa w rankingu kanapeczka z domową szyneczką:tak:

No cóż,u nas alergia na jajka...a szkoda.....buuu....

u nas też.... :-(
i niesteyt mięsko wycofane:-( wczoraj sie skóra ostor pogorszyła, na szyi i główce wileka czerwona plama jak pokrzywka, rączki czerwone i swedziały Hubka, ąz nie dawałam rady go powstrzymać przed drapaniem:wściekła/y: podejrzewamy, że to jednak mięsko, chociaż taka reakcja dopeiro po 5 dniach... sama nie wiem
całe szczęście że godzinke po podaniu leku nie było już sladu na szyi i łapki juz nie swędziały...
ja chyba oszaleję :wściekła/y:

u nas też.... :-(
i niesteyt mięsko wycofane:-( wczoraj sie skóra ostor pogorszyła, na szyi i główce wileka czerwona plama jak pokrzywka, rączki czerwone i swedziały Hubka, ąz nie dawałam rady go powstrzymać przed drapaniem:wściekła/y: podejrzewamy, że to jednak mięsko, chociaż taka reakcja dopeiro po 5 dniach... sama nie wiem
całe szczęście że godzinke po podaniu leku nie było już sladu na szyi i łapki juz nie swędziały...
ja chyba oszaleję :wściekła/y:
No to przykre.A jakie miesko podałaś?My zaczęliśmy od królika.No i co to za cudowny lek,bo u nas ślady jak się zaostrzają,to trzymają kilka dni.

dajecie już jajecznice:szok:moze i ja spróbuje dam jej dzisiaj na próbe...
Staram się za bardzo nie odbiegać od schematu żywienia, bo boję się alergii, ale w 11 miesiącu daje się już całe jajko więc dziś podałam poraz pierwszy. Gdzieś wczoraj czytałam, że od 11 miesiąca można podawać właśnie jajko w postaci jajecznicy na parze, ale ja zrobiłam na maleńkiej ilości oliwki.

No to przykre.A jakie miesko podałaś?My zaczęliśmy od królika.No i co to za cudowny lek,bo u nas ślady jak się zaostrzają,to trzymają kilka dni.

podałam wiejską kurkę młodą, gotowaną oczywiście, i w malutkich ilościach. nie miałam dostepu do królika świeżego z dobrego żródła- czekam aż króliczki podrosną:-)
a my leczymy się homeopatycznie - moja teściówka jest lekarzem pediatrą-homeopatą

reklama
podałam wiejską kurkę młodą, gotowaną oczywiście, i w malutkich ilościach. nie miałam dostepu do królika świeżego z dobrego żródła- czekam aż króliczki podrosną:-)
a my leczymy się homeopatycznie - moja teściówka jest lekarzem pediatrą-homeopatą
Ja Ci powiem szczerze,że nadal kurczaka nie podaję,bo jest to po wołowinie najbardziej alergizujace mięsko,nawet swojskie.
A widzisz efekty leczenia homeopatią,?bo ja już też wątpię w naszą medycynę.

Do góry