reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
A jednak :eek: A na opakowaniu ani słowa o konserwantach :wściekła/y:tzn jest, ale że nie zawierają konserwantów....

Kurcze dziewczyny nie dajmy sie zwariowac....nawet na obiadkach dla dzieci jest napisane
- nie zawiera środków konserwujacych*, barwników*, ani sztucznych dodatków smakowych*

*ZGODNIE Z PRZEPISAMI PRAWA!!!!!!
zawsze musze gdzies te gwiazdeczki wcisnac....

ja tam danonki podaje, nic jej nie jest i zreszta nawet na warzywa nie zwracam uwagi czy z bio czy nie....zreszta wystarczy kupic u jakiejs babci na rynku brudne i troszke robaczywe i wiadomo ze bez chemi:)

Jak myślicie, czy mogę dać Oliwce świeżego zmiksowanego pomidora, oczywiście bez skórki :confused::confused::confused:

ja gotowałam zupke na świeżych pomidorach dla małej :tak:;-)

a ja kupiłam teraz pomidorową z kluseczkami i makaron z warzywami w sosie pomidorowym i będe szukać warzywa z łagodną rybką i warzyw po meksykańsku wszystkie po 9 miesiącu ;-) ciekawa jestem jak rybka młałej zasmakuje :eek:

no a Szymek zjadłbo zjadłale bez rewelacji :baffled: zdecydowanie na pierwszym miejscu jest zupa jarzynowa Gerbera lub marchewkowa z ryżem Bobovity oj oj oj

Lenka ostatnio zajadała się rosołkiem babcinej roboty jednego dnia z kluseczkami a drugiego z ryżem :-) no i miseczek nie było raz,dwa :-D
I rozkoszuje się jabłuszkiem jak dostanie ćwiarteczkę do skrobania

reklama
Do góry