reklama
A jednak A na opakowaniu ani słowa o konserwantach tzn jest, ale że nie zawierają konserwantów....
Kurcze dziewczyny nie dajmy sie zwariowac....nawet na obiadkach dla dzieci jest napisane
- nie zawiera środków konserwujacych*, barwników*, ani sztucznych dodatków smakowych*
*ZGODNIE Z PRZEPISAMI PRAWA!!!!!!
zawsze musze gdzies te gwiazdeczki wcisnac....
ja tam danonki podaje, nic jej nie jest i zreszta nawet na warzywa nie zwracam uwagi czy z bio czy nie....zreszta wystarczy kupic u jakiejs babci na rynku brudne i troszke robaczywe i wiadomo ze bez chemi
Jak myślicie, czy mogę dać Oliwce świeżego zmiksowanego pomidora, oczywiście bez skórki
ja gotowałam zupke na świeżych pomidorach dla małej ;-)
a ja kupiłam teraz pomidorową z kluseczkami i makaron z warzywami w sosie pomidorowym i będe szukać warzywa z łagodną rybką i warzyw po meksykańsku wszystkie po 9 miesiącu ;-) ciekawa jestem jak rybka młałej zasmakuje
ja też dawałam gotowane, ale zastanawiam się, czy mogę podać bez gotowaniaja gotowałam zupke na świeżych pomidorach dla małej ;-)
Oli też dziś ma własnej roboty zupkę buraczkową. Jej na pewno będzie smakował, bo lubi buraczki.:-) Szymek dziś na obiad dostanie własnej roboty czerwony barszcz.ciekawe czy będzie mu smakował.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Antek nie chce pić mleka Ostatnio w ogóle mniej je...
Milenka tez ostatnio malo je
reklama
agusia9915
Matka wariatka
a moja dzis jadla zupke z brukselka i teraz ma takie gazy ,ze sie budzi biedactwo:-(