reklama
Dziewczynki macie może jakieś gotowe przepisy na dania naszym Cudów bo nie mogę znaleźć!
Ja właśnie ostatnio wydrukowałam sobie książke kucharską dla najmłodszych, tą co jest w wersji elektronicznej i będe szukac czegoś nowego. Zaglądałaś do wątku
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lutym-2007-f112/same-pysznosci-przepisy-12012/ tam dziewczyny powstawiały pare smacznych przepisów
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A my dopiero teraz zaczniemy podawać gluten
Pani doktor kazała nam zostać na Nutramigenie, ale zrobić już prowokację deserkiem z jogurtem. Jak będzie ok, to podawać Milence jogurt naturalny i twarożki. Danonków mamy nie podawać, bo zawierają za dużo konserwantów
Pani doktor kazała nam zostać na Nutramigenie, ale zrobić już prowokację deserkiem z jogurtem. Jak będzie ok, to podawać Milence jogurt naturalny i twarożki. Danonków mamy nie podawać, bo zawierają za dużo konserwantów
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No właśnie, niedługo pewnie wprowadzę rano pół kromki chleba i nie za bardzo wiem z czym go dawać Oliwce. Tzn napewnio będę jej dawała na chleb pół żółtka czasem, tylko nie wiem, czy mogę je rozetrzeć z masłem, żeby dało się rozsmarować na chlebie i się go trzymało I ile tego masła wolno dać dziennie
Jeśli chodzi o szynkę, to widziałam w Chacie Polskiej szynkę, była droższa i napisane było, że jest bez konserwantów. Ale czy można im wierzyć
gdzies miałam fajny przepis na omlet na sniadanie (chyba od 10 msc) jak znajde to napiszę
Kasiad ja tam bym nie wierzyła z ta szynka bez konserwantów, to tak jak te sklepy ze zdrowa zywnościa na które sie napaliłam :/ , moja kolezanka pracowała kiedys w Szkocji przy marchewkach i ta samą marchewke pakowali do Lidla i do BIO :/ i od tego czasu zmieniłam zdanie, no ale to twój wybór oczywiscie
No ładnie, ale chamstwogdzies miałam fajny przepis na omlet na sniadanie (chyba od 10 msc) jak znajde to napiszę
Kasiad ja tam bym nie wierzyła z ta szynka bez konserwantów, to tak jak te sklepy ze zdrowa zywnościa na które sie napaliłam :/ , moja kolezanka pracowała kiedys w Szkocji przy marchewkach i ta samą marchewke pakowali do Lidla i do BIO :/ i od tego czasu zmieniłam zdanie, no ale to twój wybór oczywiscie
Poszukaj przepis, będę wdzięczna
A jednak A na opakowaniu ani słowa o konserwantach tzn jest, ale że nie zawierają konserwantów....Danonków mamy nie podawać, bo zawierają za dużo konserwantów
reklama
agusia9915
Matka wariatka
a zkad ma taka informacje. Danonków mamy nie podawać, bo zawierają za dużo konserwantów