rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dziewczyny a widziałyscie ten reportaż w poniedziałkowych Faktach na TVN???o małżeństwie co w słoiczku Gerbera z deserkiem (chyba) znaleźli kawałki szkła??? byli w szoku bo dziecko zjadło juz dwie łyżeczki tego paskudztwa zanim znaleźli to szkło w środku!!! i całe szczęście w nieszczęściu że jeden kawałek był wielkości dwuzłotówki, bo inaczej mogliby nie zauważyć
a wczoraj kolejny szok przeżyłam: jedna partia Nutrmigenu wycofana, bo znaleźli jakieś paskudztwa w środku, zanieczyszczenia... brak słów...i to w mleku, które powinno być tysiac pięćset razy badane, bo przecież dla alergików....
całe szczęście, ze apteka w której kupuję zawsze Nutramigen nigdy nie dostała tej partii, bo dzwoniłam i kobieta sprawdziła... ufff...
a wczoraj kolejny szok przeżyłam: jedna partia Nutrmigenu wycofana, bo znaleźli jakieś paskudztwa w środku, zanieczyszczenia... brak słów...i to w mleku, które powinno być tysiac pięćset razy badane, bo przecież dla alergików....
całe szczęście, ze apteka w której kupuję zawsze Nutramigen nigdy nie dostała tej partii, bo dzwoniłam i kobieta sprawdziła... ufff...