reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Ja tez myslalam,ze albo zóltko albo miesko.To sa dwa inne rodzaje bialka i inaczej zoładek je trawiMysle,ze odzielnie sa zdecydowanie "lżejstrawne":tak:
Konrad dzis pierwszy raz jadl Sinlac i strasznie mu smakowal,nie nadarzalam machac łyżeczka :)

reklama
Lenulka, moja Tosia tez żadnego słoiczka jeszcze nie odmówiła:-)Każdy jej smakuje i wcina aż jej sie uszy trzęsą. A zaliczyły juz Wasze dzieciaczki słoiczek z rybą??Tosia juz jadła- tez smakował;-):-DZ Bobovity taki jest.

no po 9 m-cu. Ale my ze wszystkim do przodu(jeżeli chodzi o słoiczki). Poza tym w nowym schemacie żywienia ryba jest już zalecana w 7 m-cu...

Martula, myślałam, że przegapiłam jakiś obiadek z rybą po 7 miesiącu. Ja jeszcze nie próbowałam dać ryby, ale pewnie niedługo spróbujemy. A dziś zakupiłam nowy słoiczek po 8 miesiącu - krupniczek z cielęciną. Dam Oliwce pojutrze, bo na jutro została jeszcze jarzynowa przeze mnie zrobiona.

Agusia, ale jak dasz samo żółtko, to czy tego dnia Sara dostanie obiadek z mięsem?

reklama
Do góry