Jajka, a głównie ich żółtka, zawierają wiele aminokwasów, nienasyconych kwasów tłuszczowych, siarkę, cholinę, jod, witaminy, składniki mineralne.a tak wlasciwie to po co sie daje to zoltko?
reklama
Też tak można Susu, ale najbezpieczniej jest ugotować całe jajko na twardo, oddzielić żółtko i dodać połowę do zupki. W ten sposób łatwiej oddzielić żółtko od białka, a białka narazie dzieciom nie dajemy bo jest mocno alergizujące.
agusia9915
Matka wariatka
- Dołączył(a)
- 7 Sierpień 2006
- Postów
- 9 296
a głównie żELAZOJajka, a głównie ich żółtka, zawierają wiele aminokwasów, nienasyconych kwasów tłuszczowych, siarkę, cholinę, jod, witaminy, składniki mineralne.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
- Dołączył(a)
- 5 Październik 2006
- Postów
- 4 112
Moja Milka juz od dawna zjada zoltko i nawet jej bardzo smakuje. Z reszta w ogole moja Milka robi sie coraz mniej wybredna - juz nawet je domowe obiadki a nie tylko sloiczkowe.:-):-):-)
moze być po owocachKuba wczoraj chyba rrzecholował z brzoskwinią,zjadł ciutkę za dużo,no i bolał go brzuszek.A do tego dziś jakieś krostki na pupie i zaczerwienienie.Po owocach?
reklama
Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 3 tys
- Wyświetleń
- 290 tys
- Odpowiedzi
- 197
- Wyświetleń
- 28 tys
Podziel się: