reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Milenka też czasem sobie pociumka chrupka kukurydzianego, brzoskwinię, ogórka kiszonego, arbuza, najbardziej jednak lubi jabłuszka, jak jej zabieram to zawsze podnosi raban :-D takich rzeczy jak ciasta, słodycze, cukier w obojętnie jakiej postaci, biszkopty itd na razie jej nie daję... na to przyjdzie pora później :sorry2:

reklama
Mam pytanie. Staś rano je mleczko, po pierwszej drzemce zawsze jakiś owoc, ok. 14.00 obiadek i potem już mleczko- tyle ile chce... Czy powinnam dawać Mu coś jeszcze innego??

Mam pytanie. Staś rano je mleczko, po pierwszej drzemce zawsze jakiś owoc, ok. 14.00 obiadek i potem już mleczko- tyle ile chce... Czy powinnam dawać Mu coś jeszcze innego??
Patch, u nas jest podobny schemat posiłków + kaszka wieczorem.
Ok. 11 owoc, ok 15 obiad, kaszka ok 20 przed kąpielą- chciałam dawać kaszkę po kapieli, ale wtedy już nie chce nic innego oprócz cyca. Między posiłkami też oczywiście cycuś.

U nas też Patch bardzo podobnie jak u Kasiad..Deserek 10.00,obiadek 14.00-15.00(w zależności jak długo śpi),kaszka na mleku(Amino) 19.00.
Rano o 7.00 butla Bebilonu Amino.
A poza tym cycuś(dość często ostatnio).:-D

reklama
Do góry