reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Gosia jak to nie umiesz blenderem? Wkładasz blender do garnka lub przelewasz zupę do pojemniczka dość wysokiego i włączasz blender, gotowe. 0 grud, 0 ksztuszeniaja ostatnio tez gotuję małej a jechaliśmy na gotowcach z tym że przywiozłam ze wsi królika i kurczaka i warzywa z ogródka choć jak dla małej za duże kawałki wychodzą bo nie umiem robić tym blenderem co mam i mi się dusi to jakoś zjada a jak już naprawde nie chce bo ząbki dają się w znaki to idzie słoik w ruch i z rana prze praca gotuję ;-)dla mnie to przyjemność bo zawsze chciałam jej gotować ale do drobiu itd w sklepie nie mam zaufania
Wiktoria też jadła danonki i nic jej po nich nie jest. Dostaje od czasu do czasu, całego nie zjada, ale też jej smakują. Jadła też zwykły naturalny jogurt i prawie codziennie zajada bułkę z masłem, muszę powiedzieć, że to dopiero jej smakuje
moja tez na buły się grzeje czasem mi jej żal że nie może dostać ;-) ostatnio dostała zimna marchewkę na ząbki i próbowała z nią walczyć większa była prawie od niej bo wybrałam taką by nie włożyła do buzi to dopiero jej smakowało a jak ślinka jej leciała ;-)
Gosia jak to nie umiesz blenderem? Wkładasz blender do garnka lub przelewasz zupę do pojemniczka dość wysokiego i włączasz blender, gotowe. 0 grud, 0 ksztuszenia
nie umiem za chiny mi zostają kawałki mięska mimo że pokroję w kosteczkę to są takie niteczki
nic nie dałam same mleczko w butelce
a może jakiś dobry smak kaszki dodaj może zasmakuje i z czasem i do mleczka się przyzwyczai
on zreszta nic z butli nie lubi no moze glukozy dodac ciutke kaszke to jedynia łyżeczką zje rano
a może smok inny w butli moja np. nie chciała tego okrągłego i pije z tych zwykłych ;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
No niestety Karola-04, to chyba już taki typ, moja jest identyczna i nic nie pomogło dosypywanie pyszności do obcego" mleczka. Cyc, cyc i jeszcze raz cyc. Dziś nawet w autobusie musiał być cyc, masakra. A zbaczając z tematu, dziś miałyśmy pierwszą wycieczkę autobusowąByło super:-)on zreszta nic z butli nie lubi no moze glukozy dodac ciutke kaszke to jedynia łyżeczką zje rano
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Oby to o smoczek chodziło:-)My przetestowaliśmy już kilka i niestety u nas to nie smoczek tylko miłość do cyca Niezależnie od smoczka, butelka jest be. Gryzie te smoczki i widać, że służa jej do zabawy, zawartość jej w ogóle nie obchodzi
reklama