reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
W carrefurze
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Do tego są w promocji niewiele ponad 5 zł, wybór dość duży, kupowałam ostatnio w niedzielę w Arkadii:-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Karola z butli ze smoczkiem tą wodę wypił?
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Nie zdązyłam jeszcze wszystkiego przeczytać, wiec mam pytanie czym zabielacie zupki?, czasami dodaje zółtko czasami oliwe z oliwek a smietanki jeszcze nie próbowałam.
Zosia słoiczków nie lubi :/ musze sama gotować czasami jest to uciązliwe :/ zje szpinak z ziemniaczkami ale tych nowych z bobovity (rosołek itp.) dosłownie nietrawi- dławi mi się
i czy dodawałyscie np,. pomidorki do zupki?
Zosia słoiczków nie lubi :/ musze sama gotować czasami jest to uciązliwe :/ zje szpinak z ziemniaczkami ale tych nowych z bobovity (rosołek itp.) dosłownie nietrawi- dławi mi się
i czy dodawałyscie np,. pomidorki do zupki?
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Mój Bąbel nie miał dzis apetytu,nic mu nie "wchodziło".Nawet moje mleczko,kilka razy pociągnoł i koniec karmienia.Uśmiechy do mnie,rozglądanie się.Obiadek jadł chyba z pó godziny i do tego bawił się łyżeczką,trzymał ją w zębach i nie chciał puścić.A jak mi się udało wyjąć ją z buzi,to śmiał się głośno.Łobuz jeden!Efekt taki,że wszystko wokół zachlapane było zupką.Pewnie będzie nadrabiał w nocy,strach pomyśleć ,ile razy się obudzi na jedzonko.