reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
U nas zupa cebulowa z grzankami, a na drugie rolady, kluski i czerwona kapucha :-)
sandra1982
A ja mam jutro wolne i bede robic zupe ogorkowa (z moich ogorkow :-)), a na drugie domowej roboty (mojej) kluski z miesem w srodku i do tego sos pieczarkowy i surowka z marchewki :-)
sandra to ja jutro podskoczę na kluchy
dzisiaj u mnie była powtórka z wczoraj: kotlet z kurczaka, marchewka z groszkiem i ryż zamiast ziemniaków, marchewkę gotowałam dwa razy... bo mi się spaliła, nastawiłam i poszłam się z dziećmi w "obiad" bawić
jutro naleśniki;-)
dzisiaj u mnie była powtórka z wczoraj: kotlet z kurczaka, marchewka z groszkiem i ryż zamiast ziemniaków, marchewkę gotowałam dwa razy... bo mi się spaliła, nastawiłam i poszłam się z dziećmi w "obiad" bawić
jutro naleśniki;-)
sandra1982
Zapraszam :-) Wyszlo duzo, nawet zamrozilam czesc "na zaś" ;-):-)sandra to ja jutro podskoczę na kluchy
Domiska
Sierpniowa Mama'06
oooo mniam jakie polskie smakowitosci tutaj az mi sie jesc zachcialo zaraz ide sniadanko robic
mysle ze usmaze kielbaske (polska hihi) z pomidorkami przyduszonymi i jajka i toscik
mysle ze usmaze kielbaske (polska hihi) z pomidorkami przyduszonymi i jajka i toscik
reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
tak o tych nalesnikach piszecie i piszecie ze i ja dzis zrobie tylko nie wiem jeszcze z czym