pochwal się i podziel przepisami!!a tak w ogóle ostatnio trochę ambitniej podeszłam do tematu efekt latania po koleżankach i smakowania ich "światowych" kuchni a co- nie bede gorsza
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
U nas przedwczoraj na obiadek kotlety mielone ale pieczone a nie smazone, ziemniaczki i surowki - buraczki i marchewka z jablkiem. Jagoda jak zwykle zjadla najwiecej burakow ze wszystkich..
Wczoraj ziemniaczki, grillowana piers z indyka i ratatuoille :-) a dzisiaj mam to jeszcze na obiadek w pracy :-)
Wczoraj ziemniaczki, grillowana piers z indyka i ratatuoille :-) a dzisiaj mam to jeszcze na obiadek w pracy :-)
a tak w ogóle ostatnio trochę ambitniej podeszłam do tematu efekt latania po koleżankach i smakowania ich "światowych" kuchni a co- nie bede gorsza
hmmm jak sama to przeczytałam, to aż sie zawstydziłam, bo zabrzmiało, jakbym sie przechwalała
pochwal się i podziel przepisami!!
obiecuje, że to zrobie w "wolniejszej" chwili:-) może to faktycznie nic takiego, ale dla takiego leniwca kuchennego jak ja, to coś
ewa ja to jak najbardziej pozytywnie napisałam a czasem najprostszy przepis jest lepszy od takiego gdzie się cały dzień w kuchni urobisz, ja w każdym razie poproszę jakiegoś fajnego pomysłaobiecuje, że to zrobie w "wolniejszej" chwili:-) może to faktycznie nic takiego, ale dla takiego leniwca kuchennego jak ja, to coś
dominique.p
Fanka BB :)
U nas dzis byla zapiekanka z lososia, a Pszczola dodatkowo miala zupe ogorkowa z ryzem
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
U nas dzisiaj zupa krem porowy, a na drugie placki ziemniaczane plus maslanka
Jutro planujemy grilla na obiad, bo sie rodzinka zjezdza ;-):-)
Jutro planujemy grilla na obiad, bo sie rodzinka zjezdza ;-):-)
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Maly, sliczny glodomorek ;-);-)
A z czym te nalesniki, z serkiem?
Sara wcina nalesniki na "sucho" albo z jakims slonym farszem, na slodko nie lubi (dziwne ).