reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No jaka zdolniacha z Alutki :-)chlebek też upiekłam, a właściwie to Aluta
A ja dalej nie upieklam ale w kwietniu bede miec urlop (jeszcze zalegly, wiec wybrac trzeba ) to moze uda mi sie za to zabrac :-)
A my dzisiaj mielismy kotlety z piersi kurczaka, ziemniaczki puree z zielona cebulka i zasmazana kapuste kiszona Sara wcinala, ze hej :-)
sandra1982
Sara ma grochowke dzisiaj, a co my to nie wiem, pewnie jakiegos polgotowca ;-):-)
to ja jutro zrobię grochówkę... jak zdążęSara ma grochowke dzisiaj, a co my to nie wiem, pewnie jakiegos polgotowca ;-):-)
sandra1982
Zdążylas? ;-):-)to ja jutro zrobię grochówkę... jak zdążę
U nas dzisiaj hmmm, nie mam zielonego pojecia, bo z matka nie gadam A Sara ma kapusniak
sandra1982
Nie moge czytac tego watku jak jestem glodna, bo mnie korci, zeby isc do sklepu po cos do zarelka ;-)
reklama
sandra1982
Mniam, roladki :-)
Teraz mam 2 tyg. wolnego to bede sobie dogadzac ;-)
Wczoraj byl Sary ukochany rosol z grysikiem i marchewka, na drugie schabowe i salatka z ziemniakow, ogorkow kiszonych i cebuli, a dzisiaj my mamy flaczki, a Sara pomidorowke z makaronem
Teraz mam 2 tyg. wolnego to bede sobie dogadzac ;-)
Wczoraj byl Sary ukochany rosol z grysikiem i marchewka, na drugie schabowe i salatka z ziemniakow, ogorkow kiszonych i cebuli, a dzisiaj my mamy flaczki, a Sara pomidorowke z makaronem