z twarogiem na słodko jak jej kiedyś babcia zrobiła z dżemem to jej powiedziała, że jakieś dziwne zrobiłaMaly, sliczny glodomorek ;-);-)
A z czym te nalesniki, z serkiem?
Sara wcina nalesniki na "sucho" albo z jakims slonym farszem, na slodko nie lubi (dziwne ).
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Slodka Alutkaz twarogiem na słodko jak jej kiedyś babcia zrobiła z dżemem to jej powiedziała, że jakieś dziwne zrobiła
Jeju, ale mi zrobilas ochote na takie pyszne nalesniczki z serkiem i owocami, mniam
zapraszam, zapraszam!!Slodka Alutka
Jeju, ale mi zrobilas ochote na takie pyszne nalesniczki z serkiem i owocami, mniam
a jutro schabowe
sandra1982
Dzieki, dzieki, ale pewnie juz sie skonczyly ;-)zapraszam, zapraszam!!
U nas dzisiaj barszczyk i pierogi okraszone boczusiem i cebulka :-)
sandra1982
Ze ja dzisiaj w domu to zrobilam pomidorowa z lanym ciastem, a na drugie sznycelki cielece, mlode ziemniaczki z koperkiem i mizeria (na jogurcie) :-)
sandra1982
Krupnik z marcheweczka, ziemniaczkami, mieskiem i zielona pietrucha a na drugie to co wczoraj, bo narobilam na dwa dni ;-):-)
sandra1982
Sara ma dzisiaj krem porowy z jajkiem na twardo
A co my to nie mam pojecia, polegam na wenie tworczej mojej mamy ;-):-)
A co my to nie mam pojecia, polegam na wenie tworczej mojej mamy ;-):-)
mniam, muszę też zrobić ciekawe czy Aluta będzie jadłaSara ma dzisiaj krem porowy z jajkiem na twardo
u mnie dzisiaj bułki na parze były, bo nie było czasu na gotowanie;-)
reklama
sandra1982
Bedytka, wiem, ze juz kiedys mi podawalas, ale czy moglabys jeszcze raz dac przepis na bulki na parze (nazywane kluskami na parze), ale taki latwy i ktory wychodzi ;-) bo do takich "ciastowych" rzeczy reki nie mam niestety
Wczoraj mielismy spaghetti bolognese z miesa wieprzowo-drobiowego, na pomidorkach z puszki, z duza iloscia ziol i czosnku i Sara wcinala az sie jej uszy trzesly ;-):-)
Na dzisiaj my mamy dalej spaghetti, a Sara ma krupnik
Wczoraj mielismy spaghetti bolognese z miesa wieprzowo-drobiowego, na pomidorkach z puszki, z duza iloscia ziol i czosnku i Sara wcinala az sie jej uszy trzesly ;-):-)
Na dzisiaj my mamy dalej spaghetti, a Sara ma krupnik