reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja moze jutro faworki zrobie, bo jakos mi siechce - paczka wczoraj nawet nie powachalam, bo nie bardzo bylam w stanie, a wieczorem mezus juz nie przywiozl...
Dzisiaj bitki ze schabu, ale jakies takie dziwne wyszly... A jutro barszcz ukrainski, taki mocno gesty, wiec na pewno nie bedzie drugiego dania :-)
Laski, a macie jakies przepisy na faworki? Paczkow to mi sie nie chce robic, ale z faworkami to inna sprawa...
Dzisiaj bitki ze schabu, ale jakies takie dziwne wyszly... A jutro barszcz ukrainski, taki mocno gesty, wiec na pewno nie bedzie drugiego dania :-)
Laski, a macie jakies przepisy na faworki? Paczkow to mi sie nie chce robic, ale z faworkami to inna sprawa...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytko, a z czym te andruty? :-) Mi po glowie chodza andruty przekladane chalwa :-)Dawno nie jadlam. Mniam, nalesniczki ze slonym farszem - uwielbiam :-)
Karoo, ja niestety nie pomoge, bo pieczenie to nie moja mocna strona ;-)A w internecie szukalas? A barszcz ukrainski to czym sie rozni od normalnego barszczu? To jest taki z fasola?
U nas dzisiaj grochowka z wczoraj, a na drugie placki ziemniaczane i maslanka
Jutro bedzie pieczen z indyka z jablkami, kluski i jakas surowka
Karoo, ja niestety nie pomoge, bo pieczenie to nie moja mocna strona ;-)A w internecie szukalas? A barszcz ukrainski to czym sie rozni od normalnego barszczu? To jest taki z fasola?
U nas dzisiaj grochowka z wczoraj, a na drugie placki ziemniaczane i maslanka
Jutro bedzie pieczen z indyka z jablkami, kluski i jakas surowka
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Sandra, u nas w polsce barszcz ukrainski to ten z fasola, natomiast ja bede robic z przepisu mojej kolezanki - ukrainki z papryka, pieczarkami i pomidorami - jest fantastyczny i zupelnie inaczej smakuje :-)
Faworkow nie robie, bo malo tomna jestem, moj Grzesiek wlasnie jedzie do Slupska to mi kupi.
Faworkow nie robie, bo malo tomna jestem, moj Grzesiek wlasnie jedzie do Slupska to mi kupi.
sandra1982
Karoo, a podzielilabys sie przepisem? :-) Bo brzmi apetycznie
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Sandra, ja standardowo na oko i bez proporcji a w dodatku z pamieci tak jak kumpela pi razy drzwi opowiadala ;-)
Chetnie podam chocby przyblizony przepis, ale jutro jak w koncu ugotuje, bo dzisiaj caly dzien przespalam z goraczka i nici z barszczu. Dobrze, ze chociaz mialam bitki z wczoraj, to nie zostalismy bez obiadu...
Chetnie podam chocby przyblizony przepis, ale jutro jak w koncu ugotuje, bo dzisiaj caly dzien przespalam z goraczka i nici z barszczu. Dobrze, ze chociaz mialam bitki z wczoraj, to nie zostalismy bez obiadu...
sandra1982
No i chleba nie upieklam ;-) Ale mam nadzieje, ze jak bede miec jakis luzny dzien po weekendzie to mi sie uda
U nas dzisiaj na obiad ziemniaczki, szpinak i sadzone jajo :-) Sara dodatkowo ma zupe pomidorowa z makaronem W ogole to moje dziecko ma znowu taki apetyt ze szok! Sama sie upomina i zjada podwojne porcje ;-)
U nas dzisiaj na obiad ziemniaczki, szpinak i sadzone jajo :-) Sara dodatkowo ma zupe pomidorowa z makaronem W ogole to moje dziecko ma znowu taki apetyt ze szok! Sama sie upomina i zjada podwojne porcje ;-)
sandra1982
Mniam, domowa pizza :-)Dawno nie jadlam
Sara ma zupe - jej ukochany rosol z grysikiem, miechem i marchewa , a co my dorosli to nie wiem
Sara ma zupe - jej ukochany rosol z grysikiem, miechem i marchewa , a co my dorosli to nie wiem
reklama