reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

Melduje 10,5 kg na plusie .
Nie ograniczam jedzenia i wcinam na co tylko mam ochote ( no bo jak nie teraz to kiedy ? ) .
Tak samo jak krecik mysle,ze nadprogramowymi kilogramami bede sie martwila pozniej ,ale po cichu zywie nadzieje,ze jakos samo z siebie zejdzie.......... No powiedzmy ze 4 kg sam synus plus ze 2 kg "te rozne flaczki " ;) no a reszta pojdzie na mleczko......
Ale optymistka ze mnie, co ?? ::)

reklama
:) a ja (jak ktos teraz się pyta ile ważę) mówię: cały czas 60 kg, reszta to Kubuś i jego domek :)))

A mój mąż sie smiał jak przyjechał po tygodniu bo stwierdził że mi poszło na bioderka i wogóle brzucho większy jakby.I w sumie to ma racje,bo teraz prawie codziennie czuje jakby mi sie brzuszek rozciagał.Chyba czas na kolejne zdjecia brzuszka ;D

Ja się dzisiaj dowiem ile mi przybyło. Idę do lekarza to się zważe. A tak nota bene to podjęłam decyzję o zmianie doktorka i dzisaj idę do innego. Zobaczymy co z tego będzie. Ale chyba to gorzej być nie może :(

Ja też mam dziś wizytę u lekarza i dowiem się dokładnie ile mi przybyło, ale tak według mojej wagi i ostatniego pomiaru w gabinecie lekarskim to mam +10 kg. :) (najwięcej przytyłam w ostanim miesiącu bo aż 4 kg) :)

Czyli tyjemy standardowo, prawie wszystkie po 10kg przybraly!!! Sa oczywiscie wyjatki!!!
A ty Kasiek nie za dlugo czekalas ze zmiana doktorka??? Pamietam jak cie kiedys potraktowal debil jeden!!! Gratuluje, mam nadzieje, slusznej decyzji!!!!

Kreciku tez mam nadzieje ze jest ona słuszna i już nie będę musiała szukać nowego bo już nie bardzo mam na to czas i ochotę.
Jak będzie OK to będę rodzić w szpitalu u tego lekarza. Wieczorlkkiem zdam relację :)

reklama
No to czekamy Kasiek! Mysle ze gorzej byc nie moze!!! A jak jeszcze jest lekarzem w szpitalu to to tylko chyba moze byc na plus dla ciebie!!! Trzymam kciuki!!!

Do góry